Παναθηναϊκός: Μια μεταγραφή... ψαγμένη που βγαίνει 100%!

Επιασαν τόπο οι «φωνές» για το δίδυμο στο κέντρο

Αρκετοί ποδοσφαιριστές παρουσιάζουν θετική εικόνα, αλλά υπάρχει κάποιος που είναι μια κατηγορία μόνος του, αυτός δεν είναι άλλος από τον Ρούμπεν Πέρεθ.

Ο Ισπανός μέσος αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι με σκοπό να «δέσει» η μεσαία γραμμή εξαιτίας και της πολύμηνης απουσίας του Δημήτρη Κουρμπέλη.

Ο Ίβηρας όχι μόνο κατάφερε να φέρει εις πέρας την αποστολή, αλλά έχει μετατραπεί σε έναν εκ των πρωταγωνιστών του πρωταθλήματος.

Ο έμπειρος χαφ είναι από τους κορυφαίους σε ανακτήσεις κατοχής, ενώ έχει κατά βάση επιτυχημένα τάκλιν.

Συμβάλλει στον τομέα της ανάπτυξης με υψηλό ποσοστό επιτυχημένων αλλαγών παιχνιδιού. Το πιο βασικό είναι ότι οι περισσότερες εξ αυτών των μπαλιών αφορούν πάσες από τη σέντρα και μπροστά.

Γενικότερα, ο Πέρεθ είναι κορυφαίος σε επιτυχημένες πάσες στο αντίπαλο μισό, παίρνει καλό βαθμό και στις ενέργειες με μπάλα. Μια μεταγραφή…ψαγμένη που βγαίνει 100%!

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς του έχει αναθέσει το ρόλο του ηγέτη στη μεσαία γραμμή και ο Ρούμπεν τον δικαιώνει.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News