Παναθηναϊκός: Μια από τα ίδια ο Σίβα, ξανά με Σαντ Ρος

Παναθηναϊκός: Μια από τα ίδια ο Σίβα, ξανά με Σαντ Ρος

Μια από τα ίδια στη θέση του πλέι-μέικερ με τον Πέιτον Σίβα. Πέρασαν τόσοι και τόσοι, όλοι λες κι έχουν βγει από το ίδιο καλούπι. 

Ο μαθητής του Ρικ Πιτίνο πρέπει να τα έχει χαμένα σήμερα αφού προσπαθεί να βγάλει άκρη σε μια ανερμάτιστη ομάδα.

Ο Αμερικανός δεν αποτρέπει τους αντιπάλους του να τον ποστάρουν, δεν «βλέπει» καλύτερα γήπεδο σε άμυνα και επίθεση, δεν «γεμίζει» περισσότερο το παρκέ με τα χέρια του όσον αφορά το αμυντικό κομμάτι σε σχέση με τους προκατόχους του.

Πάλι με πλέι-μέικερ τον Σαντ Ρος παίζει ο πρωταθλητής και μη χειρότερα δηλαδή.

Εδώ που τα λέμε, η εικόνα που παρουσίασε ο Παναθηναϊκός στο παρκέ σε τέσσερα παιχνίδια κόντρα στους Θεσσαλούς δεν είχε απόσταση από αυτήν που περίμεναν οι περισσότεροι (αν όχι όλοι) φίλοι της ομάδας.

Το τριφύλλι από το ξεκίνημα του 2022 δείχνει ότι παίζει απλά για να βγει η υποχρέωση, έχουν χαθεί οι δεσμοί με το κοινό του που απέχει από την εξέδρα ενώ η διοίκηση περί άλλων τυρβάζει μιας και έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν ενδιαφέρεται καθόλου για την πορεία του Εξάστερου. Πόσο χειρότερα να πάνε τα πράγματα;

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News