Παναθηναϊκός: «Μια ανάσα από τη συμφωνία για ΟΑΚΑ»

Τι ισχύει με τη Διπλή Ανάπλαση σε περίπτωση που το μπάσκετ πάει ΟΑΚΑ

Μια ανάσα από τη συμφωνία για ΟΑΚΑ φαίνεται να είναι ο Παναθηναϊκός με την πλευρά της Πολιτείας, όπως αναφέρει δημοσίευμα ιστοσελίδας.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ιστοσελίδα Totalbasket.gr:

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το Totalbasket.gr, οι συζητήσεις συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς και πλέον βρισκόμαστε στο τελευταίο “κατοστάρι” πριν τον τερματισμό. Οι συζητήσεις όπως λένε οι πληροφορίες γίνονται σε πάρα πολύ καλό κλίμα με την αισιοδοξία για θετική έκβαση της υπόθεσης να είναι διάχυτη.

Αν μάλιστα δεν προέκυπτε το σοβαρότατο θέμα με την Euroleague, στο οποίο ο Παναθηναϊκός έχει ρίξει το βάρος του ενόψει και της κρίσιμης συνεδρίασης της 26ης Απριλίου, τότε ενδεχομένως να είχαμε και ανακοινώσεις πριν το Πάσχα. Άλλωστε είναι ένα θέμα το οποίο έχει “δουλευτεί” αρκετό καιρό από όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές και δεν είναι κάτι που προέκυψε το τελευταίο διάστημα.

Η συζήτηση φυσικά και αφορά παραχώρηση του ΟΑΚΑ προς εκμετάλλευση από τον Παναθηναϊκό στο ίδιο πλαίσιο με την συμφωνία που έχει γίνει και με την ΑΕΚ για το κλειστό στα Άνω Λιόσια. Αυτή η συμφωνία θα αλλάξει κυριολεκτικά επίπεδο τον Παναθηναϊκό και στην ουσία θα ξεκλειδώσει τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν αλλά και το μέλλον του Παναθηναϊκού.

Ο μήνας Μάιος λοιπόν θα είναι καθοριστικός για το γηπεδικό και στον Παναθηναϊκό θέλουν να ολοκληρωθεί η συμφωνία έτσι ώστε να προχωρήσουν απρόσκοπτα με τον αγωνιστικό σχεδιασμό της επόμενης σεζόν που αναμένεται με …εκπλήξεις. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι τέσσερα συμβόλαια κομβικών παικτών είναι στον αέρα ενώ επισφαλής είναι και η θέση του Όντεντ Κάτας που το τελευταίο διάστημα χάνει συνεχώς πόντους με την εικόνα της ομάδας.

Μέσα σε όλα αυτά, ο Παναθηναϊκός έχει και αγωνιστικές υποχρεώσεις και οφείλει στην ιστορία του να ολοκληρώσει αυτή την δύσκολη και μεταβατική σεζόν με το ντάμπλ. Ότι λιγότερο θα θεωρηθεί αποτυχία ακόμα και για τη φετινή έκδοση της ομάδας και αυτό το έχουν κατανοήσει άπαντες στον σύλλογο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News