Παναθηναϊκός: Μη βγάζουμε εκτός κάδρου την... έκπληξη με Σάρλια!

Παναθηναϊκός: Η ευχάριστη έκπληξη των πρώτων αγώνων

Παναθηναϊκός:  Αν και όλα δείχνουν ότι στην Τούμπα θα παίξουν Σένκεφελντ-Πούγγουρας, μην αποκλείουμε τον Ζβόνιμιρ Σάρλια από την εξίσωση.

Ο Κροάτης δεν πρόκειται ποτέ να γίνει τραγούδι στα χείλη των οπαδών, δεν θα πουλήσει ποτέ φανέλες, μήτε θα δει το όνομά του να φιγουράρει στα πρωτοσέλιδα, όμως έχει ξεκινήσει θετικά φέτος, αποφεύγοντας τις γκάφες κι ο Γιοβάνοβιτς του έχει δώσει σερί ματς. Πέρσι στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 0-0, ήταν ο νο1 του γηπέδου.

Με εξαίρεση έναν κακό υπολογισμό στο δεύτερο ημίχρονο, όπου του έβαλε κόντρα μέσα στην περιοχή ο Ελ Αραμπί, στο υπόλοιπο παιχνίδι ήταν εξαιρετικός.

Ήταν το παιχνίδι που έβγαλε από πάνω του όλο το βαρίδι του άγχους που κουβαλούσε από εκείνη την γκέλα στο καλοκαιρινό φιλικό με τη Λοκομοτίβα όταν πάσαρε σε αντίπαλο που σκόραρε από κοντά, διεκδικώντας με πολύ πιο καθαρό μυαλό την παρουσία του στο rotation των μετόπισθεν.

Ο Κροάτης μέχρι σήμερα είχε σωστές τοποθετήσεις, «καθάρισε» φάσεις στον αέρα, ήταν καλύτερος του αναμενομένου.

Δεν είναι για πέταμα (ούτε όμως ο παικταράς) κι ας ξεκίνησε πέρσι με προβληματική εικόνα. Χρειάζεται σταθερότητα και να είσαι πνευματικά δυνατός για να μπορέσεις να σταθείς σε αυτή την ομάδα.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News