Παναθηναϊκός: Μεταγραφικό... θρίλερ για τρεις περιπτώσεις!

Παναθηναϊκός: Θα περιμένει μέχρι το Σάββατο για Παλάσιος, αλλιώς... Plan B'!

Η ώρα των μεταγραφών τελειώνει και ο Παναθηναϊκός επιχειρεί αν κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη μεταγραφική περίοδο.

Αγωνία και… τρέξιμο για Παλάσιος – Τα τελευταία δεδομένα

Λίγες ώρες απέμειναν για τον κλείσιμο της μεταγραφικής περιόδου και στον Παναθηναϊκό περιμένουν με αγωνία τις εξελίξεις με τον Σεμπαστιάν Παλάσιος.

Ολα δείχνουν ότι η συμφωνία δεν θα χαλάσει και αυτό που απομένει είναι η ανταλλαγή εγγράφων ανάμεσα στους «πράσινους», την Ιντεπεντιέντε και την Πατσούκα, που έχουν τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή.

Τόσο στην Αργεντινή, όσο και στο Μεξικό, τα ΜΜΕ μιλούν για οριστική συμφωνία ανάμεσα σε όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές.

O 29χρονος άσος, αν όλα πάνε καλά και ολοκληρωθεί εγκαίρως η ανταλλαγή των απαραίτητων εγγράφων, θα υπογράψει για τρία ή τέσσερα χρόνια και θα ανακοινωθεί, έστω κι αν δεν προλαβαίνει να έρθει στην Αθήνα εντός της ημέρας.

Η μοναδική λεπτομέρεια και γίνεται «πράσινος» ο Μπρινιόλι!

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να αποκτήσει ως ελεύθερο τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι με τις δύο πλευρές να τα έχουν βρει σε όλα, εκτός από ένα θέμα, τη διάρκεια του συμβολαίου.

Μέσα στην Τρίτη (31/8) θα ολοκληρωθεί – εκτός απροόπτου – η μεταγραφή του 30χρονου Ιταλού τερματοφύλακα στον Παναθηναϊκό.

Η μόνη διαφορά στις διαπραγματεύσεις του Τριφυλλιού με την πλευρά του πρώην γκολκίπερ της Έμπολι είναι στη διάρκεια του συμβολαίου. Ο Παναθηναϊκός προσφέρει διετές συμβόλαιο, η πλευρά του Μπρινιόλι ζητάει τριετές.

Η υπάρχουσα κατάσταση δεν εμπνέει ανησυχία και ο Παναθηναϊκός θα προχωρήσει κανονικά στην ενίσχυσή του κάτω από τα δοκάρια.

Το παλεύουν για Φεράρι…

Οσον αφορά τον Φράνκο Φεράρι ο παίκτης παραμένει στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού και μέχρι αργά χθες το βράδυ συνεχίζονταν οι επαφές με τη διοίκηση του Βόλου.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News