Παναθηναϊκός: Μεταγραφική τριάδα για... πρωτάθλημα!

Παναθηναϊκός: Μεταγραφική τριάδα για... πρωτάθλημα!

Παναθηναϊκός: Το ποδοσφαιρικό αλφάβητο ακολουθεί φέτος ο Παναθηναϊκός που λέει ότι αν συνεχίζεις με τον ίδιο προπονητή κι ελάχιστες προσθαφαιρέσεις είναι σίγουρο ότι η ομοιογένειά κι οι αυτοματισμοί σου θα βελτιώνονται.

Με τον Ιβάν να συνεχίζει για 2η σεζόν και ίδιο ρόστερ κατά 60% με πέρσι ο Κυπελλούχος τις βασικές αρχές του κόουτς τις έχει διδαχθεί άριστα και τις έχει αφομοιώσει.

«Είμαστε ένα βήμα μπροστά σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά, που ακόμα δουλεύαμε σε συγκεκριμένα πράγματα. Έχουν μπει αρκετά πράγματα στο μυαλό μας και βελτιώνουμε άλλα περισσότερο» είπε στην προετοιμασία ο Δημήτρης Κουρμπέλης.

Τομείς όπως pressing, build up, αλλαγές πλευράς, ανεβάσματα μπακ, αλλαγή θέσεων των εξτρέμ, παιχνίδι χωρίς μπάλα ή το απαιτητικό transition, τα έχει ο Παναθηναϊκός.

Όμως ακόμα η ομάδα είναι ημιτελής κι αυτό γιατί ο οργανισμός περιμένει το κάτι σπέσιαλ που μπορούν να προσφέρουν οι ακριβοπληρωμένοι καινούργιοι του παίκτες.

Πήραμε ήδη ψήγματα κλάσης από Σποράρ, Βέρμπιτς (που πρόλαβαν να σκοράρουν τρεις φορές στο πρωτάθλημα), ενώ γλυκό ήταν και το παιχνίδι του Μπερνάρ στο διάστημα που έπαιξε με τον ΠΑΣ.

Αν αυτοί οι τρεις κάνουν τη διαφορά τότε ο πρωτοπόρος μπορεί βάσιμα να ελπίζει ότι θα σπάσει το αρνητικό ρεκόρ των 12 ετών χωρίς πρωτάθλημα.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News