Παναθηναϊκός: «Μεταγραφική ενίσχυση εντός Δεκεμβρίου - Οι προϋποθέσεις»

ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Παναθηναϊκός 97-77: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Θέμα διάθεσης και κακής αμυντικής λειτουργίας έθεσε ο Γιώργος Πετρίδης στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6, προκειμένου να εξηγήσει την βαριά ήττα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ από την ΤΣΣΚΑ στην Μόσχα, χθες.

«Έδωσε δικαίωμα ο Παναθηναϊκός να σουτάρουν οι Ρώσοι γιατί ήταν χαλαρή η άμυνά του. Γενικότερα δείχνει μια χαλαρή διάθεση, φάνηκε από τις πρώτες κινήσεις των παικτών του Πρίφτη. Η άμυνά του χθες ήταν απογοητευτική, ήταν ένα πισωγύρισμα σε σχέση με τις προηγούμενες εμφανίσεις του, που έπαιρνε δύναμη από την άμυνά του για να φτάσει στη νίκη. Επιθετικά έδειξε πράγματα, θα μπορούσε αυτή η διάθεση να βγει και στην άμυνα. Ήταν σημαντική η απουσία του Παπαπέτρου, αλλά θα μπορούσε να είναι πιο κοντά στο σκορ κι να μην χάσει από παίκτες όπως ο Αντόνοφ», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι κάτι θα γίνει μέσα στον Δεκέμβριο σε επίπεδο μεταγραφικής ενίσχυσης του «τριφυλλιού», αρκεί να βρεθεί ωστόσο παίκτης που θα είναι καλύτερος από αυτόν που θα αντικαταστήσει.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News