Παναθηναϊκός: «Μεταγραφή» Βιτάλ! Καιρός ήταν...

Έτσι «πάγωσε» τη Λεωφόρο ο Άκπομ - Δείτε το γκολ (vid)

Ο Αϊτόρ παίρνει τα περισσότερα μπράβο τις τελευταίες μέρες αλλά θα ήταν άδικο να μην αναγνωριστεί και στον Ματέους Βιτάλ η κατακόρυφή άνοδός του.

Ήταν ωραίο να τον βλέπεις στη Νίκαια και στο ματς Κυπέλλου με την Καρδίτσα να πασάρει γρήγορα, να μαζεύει μπάλα και να επιταχύνει, να γυρνά για να την πάρει και να ανοίξει την αντεπίθεση.

Ήταν ωραίο να ακούς τον αντίπαλο προπονητή να φωνάζει σε όλους τους παίκτες του ότι δεν πρέπει να τον χάσουν από τα μάτια τους.

Ήταν ωραίο να έχεις την βεβαιότητα ότι λογικά αυτός θα είναι φέτος η μεγάλη μεταγραφή του κλαμπ. Γιατί θα ανοίξει άμυνες, θα ομορφύνει το παιγνίδι, θα γίνει λόγος για να θυμηθείς τι σημαίνει ωραίο ποδόσφαιρο.

Και όταν η ομάδα φτάσει στο πικ της απόδοσής της θα φανεί ακόμα πιο πολύ πως η μεσαία γραμμή που ετοιμάζεται είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα του: ο Βραζιλιάνος θα βρει σε αυτή μπαλαδόρους, χαφ που τρέχουν για τρεις, μέσους που τους αρέσει να σκοράρουν, εργάτες και σταρ. Για την ώρα ο τύπος βρήκε το σημαντικότερο: τον εαυτό του. Καιρός ήταν.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News