Παναθηναϊκός: Μεταγραφή που θα αλλάξει πολλά...

Φημολογία «βόμβα»: «Ο Παναθηναϊκός πήρε τελικά Μαντσίνι από τον Αρη»

Για να δούμε αν ο ερχομός Μαντσίνι λειτουργήσει ευεργετικά στην μεσοεπιθετική λειτουργία, μετακινώντας διαφορετικά τα …κομμάτια στη σκακιέρα του Ιβάν.

Εδώ και καιρό φαίνεται ξεκάθαρα πως ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς μαγκώνεται παίζοντας στα αριστερά ως αντι-Αϊτόρ.

Ο τύπος χαντακώνεται αφού δεν έχει το ξεπέταγμα του Ισπανού, ίσως πρέπει να σκεφτεί ο κόουτς να τον χρησιμοποιήσει πιο κοντά στα αντίπαλα καρέ μπας και (επιτέλους) ξεμπουκώσει.

Ο Μαντσίνι παίζει και στις δύο πλευρές του γηπέδου κι ίσως μοιράζοντας τις ο Γιοβάνοβιτς στους Αργεντινούς (Παλάσιος-Μαντσίνι) κάνει χρήσιμο και τον Σλοβένο που μέχρι τώρα του είναι δύσκολο ακόμα και να βρεθεί σε θέση βολής.

Χώρια που στην κακή ατομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Βέρμπιτς, άμα γυρνά στο κέντρο για να πάρει μπάλα, όταν φτάνει έξω από την περιοχή μοιάζει…εξουθενωμένος.

Άλλωστε για τη θέση του πλάγιου χαφ χρειάζονται στοιχεία διαφορετικά από αυτά του Μπένι που όσο φιλότιμο κι αν βάλει ποτέ δεν θα φτάσει στο σημείο να πρεσάρει ή να πετά μπάλα μπροστά και να φεύγει προς αυτήν σπιντάτος, πράγματα που απαιτεί η θέση του εξτρέμ.

Αν βγει τεφαρίκι ο Μαντσίνι, πολλά θα αλλάξουν προς το καλύτερο. Έτσι ελπίζουμε τουλάχιστον…

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News