Παναθηναϊκός: Στο ρόστερ, παίκτης που καλύπτει δύο θέσεις

Ο συμπληρωματικός ρόλος του Πέρεθ στο κέντρο

O ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός βιώνει μια δύσκολη κατάσταση μετά τον ευρωαποκλεισμό του και τις …παρενέργειες αυτού στην ομάδα, είναι φανερό.

Εκτός των άλλων έχει αυτή την περίοδο και κάποιες πολύ βασικές για τον τρόπο παιχνιδιού του απουσίες.

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ είναι μια από αυτές ενώ συντηρητικό πρόγραμμα ακολουθεί ο Μαουρίσιο κι επιπλέον ο κάπτεν Κουρμπέλης πάει συντηρητικά έχοντας πίσω του ένα σοβαρό τραυματισμό που τον έκανε να χάσει τη μισή σεζόν.

Ίσως γι αυτό ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ευλόγησε τον ερχομό του Πέρεθ που έχει δοκιμαστεί χρόνια στην Πριμέρα και σαφώς μπορεί να κάνει διαφορά στο αργό πρωτάθλημά μας.

Η γραμμή των χαφ φτιάχνεται ξεκάθαρα για να ανεβάζει το επίπεδο έντασης και τον ρυθμό στο αγωνιστικό προφίλ των πράσινων, ο Γιοβάνοβιτς έψαχνε παίκτη στην αγορά που να μπορεί να καλύψει δύο θέσεις χαμηλά (6/8).

Ο Παναθηναϊκός έχει χαφ εκ των οποίων κάποιοι παίζουν μόνο “6” (Κουρμπέλης) κι άλλοι που είναι μόνο για το “8” (Μαουρίσιο, Αλεξανδρόπουλος).

Ο κόουτς ήθελε να προσθέσει …κιλά κι εμπειρία στον άξονα για αυτό η πρόταση του για το κέντρο αφορούσε παίκτη που μπορούσε να καλύψει δύο θέσεις.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News