Παναθηναϊκός: Μεταγραφή που αν βγει θα αλλάξει πολλά

«Αν ήμουν ο Πρίφτης, θα έπαιρνα χθες τον Γιόβιτς και τον Φαρίντ»

Το καλύτερο νέο της σεζόν για τον Παναθηναϊκό θα είναι να βγει συμφέρουσα η μεταγραφή του Στέφαν Γιόβιτς.

Αν ο Σέρβος την άνοιξη βρεθεί σε καλή κατάσταση είναι βέβαιο ότι θα μεταμορφώσει δημιουργικά τον νταμπλούχο.

Υπό αυτό το πρίσμα ο προπονητής μπορεί να περιμένει μεγαλύτερη ώθηση του κλαμπ από τους παίκτες-ρόλων. Aπό τη πρώτη στιγμή που αποφασίστηκε η ομάδα να λειτουργήσει με λογική έσοδα-έξοδα έχουμε εστιάσει στη σημασία των ρολιστών για την ανάπτυξη του παιχνιδιού ειδικά σε αυτό το υψηλό επίπεδο.

Είναι το είδος των αθλητών που δίνουν ώθηση και φρεσκάδα σε ένα σύνολο, έξτρα ενέργεια και τη δυνατότητα «προσαρμογών» που χρειάζεται ένας προπονητής εκτελώντας στο παρκέ τα πράγματα που δε χρίζουν μεγάλης προσοχής από το ευρύ κοινό αλλά ουσιαστικά στηρίζουν το αγωνιστικό οικοδόμημα.

Π.χ άμα πάρεις παίκτες που παίζουν πρώτη φορά σε αυτό το επίπεδο (σαν τον Πέρι, τον Μέικον) και τους ζητήσεις να βγάλουν στο παρκέ επιπλέον πράγματα, είναι βέβαιο ότι θα τους μπερδέψεις και με τη σειρά τους θα μπουρδουκλώσουν το σύνολο.

Ελπίζουμε ο νιόφερτος Σέρβος να λειτουργήσει καταλυτικά στο να …τακτοποιηθεί καλύτερα ο σύλλογος εντός παρκέ!

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News