Παναθηναϊκός: Μεταγραφή... πολυτέλεια - Υγιής θα έπαιρνε 1 εκατ.

«Το... ψάχνει για Γιόβιτς ο Παναθηναϊκός - Υπάρχουν κι άλλοι ενδιαφερόμενοι»

Ο Στέφαν Γιόβιτς είναι ένας γκαρντ με πλούσιο βιογραφικό στην Euroleague, στην οποία αγωνίστηκε για επτά χρόνια με τον Ερυθρό Αστέρα, την Μπάγερν Μονάχου και τη Χίμκι.

Μάλιστα, είναι ο κάτοχος του ρεκόρ των ασίστ σε έναν αγώνα της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης (19 ασίστ κόντρα στην Μπάγερν το 2015).

Σαφώς προβληματίζει το ιατρικό του ιστορικό αλλά για τον φετινό Παναθηναϊκό…τέτοια ώρα, τέτοια λόγια! Από τη στιγμή που δεν υπάρχει ρευστότητα, κάνεις την επιλογή, μετά τον…σταυρό σου και περιμένεις εντός γηπέδου ο παίκτης να βγάλει την ποιότητά του.

Το έχει επιχειρήσει ξανά ο σύλλογος στο παρελθόν (με τον Μίλος Βούγιανιτς το 2007, με τον Νεμάνια Νέντοβιτς πέρσι) και κάθε άλλο παρά…χαλάστηκε με παιδιά που είχαν ιστορικό τραυματισμών, όμως πρόσφεραν στο κλαμπ!

Αν και οι τραυματισμοί του Στέφαν Γιόβιτς δεν είναι ισχνής σημασίας, τουλάχιστον το παιδί δεν είναι κατά φαντασίαν πλέι μέικερ.

Την ξέρει τη θέση και δεν χρειάζεται να κάνει εντατικά μαθήματα όπως οι Σαντ Ρος και Μέικον. Το ερώτημα είναι γιατί πάντα τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει κανόνας οι προσθέσεις στο ρόστερ χειμωνιάτικα, περισσότερο με λογική “μην μάς πουν οι οπαδοί ότι δεν κάναμε και κάτι”.

Το ζήτημα είναι η έγκαιρη ενίσχυση της ομάδας που θα βελτιώσει την προοπτική της ενόψει των μετωπικών με τους λιμανίσιους σε κύπελλο/πρωτάθλημα.

Παρότι οικονομικά τα πράγματα είναι πολύ ζόρικα στην ΚΑΕ, σε σημείο να βάζεις το χέρι στην τσέπη και να πιάνεις κάλτσα κάποιοι ακόμα το παλεύουν.

Ο υγιής Γιόβιτς θα έπαιρνε 1 μυριο, ακόμα και στην κατάσταση που βρίσκεται για τον σημερινό Παναθηναϊκό ο Σέρβος είναι πολυτέλεια.

Βέβαια σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να παραβλέψουμε το γεγονός ότι ο παίκτης ήταν πάντοτε στέλεχος μικρομεσαίων ομάδων και τώρα έχει να παίξει πάνω από 1 χρόνο μπάσκετ.

Δημήτρης Στρατ’ης

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News