Παναθηναϊκός: Μεταγραφή μετά το ντέρμπι - Ο Πέντερσεν και οι άλλοι τέσσερις

Πεντάστερο ξέσπασμα με θύμα τον Βόλο και τώρα... Ολυμπιακός!

Μετά το ντέρμπι τον Ολυμπιακό ο Παναθηναϊκός αναμένεται να κλείσει την πρώτη του μεταγραφή το χειμώνα που θα αφορά τη θέση του αριστερού μπακ.

Μετά που καθίσει η «σκόνη» που θα σηκώσει το ντέρμπι, το Τριφύλλι θα «τρέξει» την υπόθεση για την πρώτη μεταγραφική προσθήκη. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ζητάει έναν ποιοτικό ποδοσφαιριστή για να πλαισιώσει τον Χουάνκαρ στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Τη δεδομένη στιγμή υπάρχει μια λίστα στα χέρια των πρασίνων με 4-5 υποψήφιους ποδοσφαιριστές, ανάμεσά τους και ο Πέντερσεν που μένει ελεύθερος από την Μπέρμιγχαμ.

Από εκεί και πέρα, στο “τριφύλλι” εξετάζουν (και) περιπτώσεις κεντρικών χαφ και δη ποδοσφαιριστές που θα μπορέσουν να καλύψουν (κυρίως) το “8” και το “6”, έχοντας ήδη τσεκάρει παίκτες από πρωταθλήματα της Ευρώπης και της Λατινικής Αμερικής.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News