Παναθηναϊκός-Μεταγραφές: Βρήκε αυτό που ήθελε ο Γιοβάνοβιτς

Δίπλα - δίπλα τα δύο «βουνά» του Παναθηναϊκού (vid)

Θεωρητικά ο Χόρντουρ Μάγκνουσον διαθέτει τα στοιχεία που έψαχνε ο Παναθηναϊκός για να «κουμπώσει» με τον Μπαρτ Σένκεφελντ αλλά και με τους Σάρλια, Πούγγουρα.

Πρόκειται για ένα ογκώδη στόπερ που αρέσκεται να παίζει άμυνα στο χώρο και είναι ιδανικός για να κάνει δίδυμο με μπαλαδόρο σέντερ μπακ.

Ο Παναθηναϊκός έχει βρει στο πρόσωπο του Ισλανδού τον ψηλό στόπερ που θα πηγαίνει επιθετικά πάνω στον αντίπαλο και στις προσωπικές μονομαχίες.

Με τον Μπαρτ διαθέτει ήδη ένα παρτενέρ να τον καλύπτει με τη γρήγορη σκέψη του και τις καίριες αντιδράσεις του και να μεταφέρει μπάλα από την άμυνα στην επίθεση.

Ο προπονητής μετά την φυγή Βέλεθ αποφάσισε να πάει σε λύση πιο υψηλών προδιαγραφών για τη θέση του κεντρικού αμυντικού. Από τα διαθέσιμα ονόματα που ακούστηκαν, νομίζουμε πως ο Σκανδιναβός ήταν πιο κοντά στα θέλω του Παναθηναϊκού.

Αν δεν του έχει αφήσει κουσούρι ο τραυματισμός του για το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος το παιδί μπορεί να αποδειχθεί πολυτέλεια.

Είναι αξιόπιστος στο προσωπικό μαρκάρισμα κάτι που μπορεί να αποβεί σούπερ ευεργετικό όταν η ομάδα δέχεται πίεση.
Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News