Παναθηναϊκός μεταγραφές: Βρέθηκε κοντά, αλλά «χάλασε» του εξτρέμ

Γιοβάνοβιτς: Οι δηλώσεις μετά τη νίκη - Οι ατάκες για τους παίκτες

Παίκτες του Παναθηναϊκού είναι πλέον ο Αλεξί Τρουιγιέ και ο Αλεξί Τρουιγιέ, με τους «πράσινους» να ανακοινώνουν το βράδυ της Πέμπτης (15/9) την απόκτησή τους.

Λίγο πριν το κλείσιμο των μεταγραφών ο Παναθηναϊκός προχώρησε σε διπλή μεταγραφική κίνηση, με τους «πράσινους» να ανακοινώνουν την απόκτηση των Αλέξις Τρουιγιέ και Ένις Τσοκάι.

Ο 21χρονος Γάλλος χαφ, που ανήκε στη Νις, υπέγραψε το συμβόλαιό έως το 2025 και ανακοινώθηκε από τους Πράσινους, ενώ από την άλλη ο Τσοκάι έρχεται για να αποτελέσει μια παραπάνω λύση κυρίως στο «6», με τον Αλβανό μέσο να βάζει την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, όπως αναφέρει η εφημερίδα Sportday, το τριφύλλι ψάχτηκε και για εξτρέμ, έφτασε κοντά σε μια περίπτωση από την Αγγλία, αλλά δεν προχώρησε την τελευταία στιγμή.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News