Παναθηναϊκός μεταγραφές: Βρέθηκε και ανακοινώνεται ο αντι-Αϊτόρ!

Παναθηναϊκός: Η λάθος προσέγγιση του Ιβάν - Αυτό που δεν είχε προβλέψει

Ο σχεδιασμός του Παναθηναϊκού προχωράει με γοργούς ρυθμούς πλέον και οι πράσινοι είναι έτοιμοι να ολοκληρώσουν ακόμα μία μεταγραφή τους, η οποία θα καλύψει το κενό του Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς με τους συνεργάτες του όλο αυτό το διάστημα δουλεύει πάνω σε αρκετές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, προκειμένου να βγει τον καταλληλότερο, ο οποίος θα ενισχύσει και την ομάδα. Ο Παναθηναϊκός φέτος επιθυμεί να κάνει πρωταθλητισμό αλλά και υπερασπιστεί το τρόπαιο που κατέκτησε πέρυσι στο Κύπελλο Ελλάδος.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Sportday, οι πράσινοι έχουν βρει τον βασικό παίκτη για τα εξτρέμ, ο οποίος θα καλύψει και το κενό του Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα. Συγκεκριμένα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει βρει τον εκλεκτό για τη θέση του δεξιού εξτρέμ, ο οποίος είναι ένας παίκτης πρώτης γραμμής όπως και ο Ουριέλ Αντούνα που πλέον δεν απασχολεί το σύλλογο.

Από εκεί και πέρα αναμένεται μέσα στις επόμενες 2-3 ημέρες να έχουμε εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα και δεν είναι καθόλου απίθανο ακόμα μία μεταγραφή του Παναθηναϊκού μετά τους Τιμοτέους Πούχατς και Λάζλο Κλάινχαϊσλερ να κλείσει κι επίσημα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News