Παναθηναϊκός: Μεταγραφές... βήμα προόδου, κλείνοντας «πληγές»

Παναθηναϊκός: Μεταγραφές... βήμα προόδου, κλείνοντας «πληγές»

Είναι νόμος στο μπάσκετ, πολύ πιο άνετα «αναπνέει» η επίθεση με δύο γκαρντ στην πεντάδα σου (και έναν πλάγιο στο «3»).

Υπάρχει περισσότερη κίνηση και δυνατότητες να δημιουργηθούν ρήγματα αλλά για να παίξεις με two-guard lineups θέλεις ροτέησον-τουλάχιστον- τριών κοντών.

Ο Ράντονιτς εμπιστεύτηκε Αντριους, Γκριγκόνις, Λι, θα φανεί στη πορεία της σεζόν πόσο θα τον κερδίσουν Μποχωρίδης, Καλαϊτζάκης.

Με τόσους χειριστές, κάλλιστα μπορείς να ζητήσεις κυκλοφορία και έξτρα πάσες μετά τις…δονήσεις που θα προκαλούν τα μις ματς.

Είναι φανερό ότι με τα χαρακτηριστικά των παικτών που αποκτήθηκαν η ομάδα έχει κάνει βήμα προόδου σε αυτό τον τομέα που αποτελούσε μέχρι πέρσι «πληγή» έχοντας π.χ τον Ντάριλ Μέικον να κατεβάζει μπάλα ως πλέι-μέικερ και να σουτάρει μετά από το πέρας …15 δευτερολέπτων δίχως η μπάλα να έχει αλλάξει χέρια.

Μπράβο που γέμισε το ρόστερ με κανονικούς πόιντ γκαρντ γιατί ήταν το πρώτο πράγμα που έπρεπε να βελτιώσουν οι πράσινοι οι οποίοι δυο χρόνια τώρα πήγαιναν ξυπόλητοι στα αγκάθια.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News