Παναθηναϊκός μεταγραφές: «Τσεκάρει Μπάμπικα...»

Παναθηναϊκός μεταγραφές: «Τσεκάρει Μπάμπικα...»

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται ήδη σε διαδικασία ενίσχυσης και διάφορα ονόματα πέφτουν στο τραπέζι ως υποψήφιοι στόχοι του συλλόγου.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς με τους συνεργάτες του σκανάρουν την αγορά προκειμένου να βρουν τους κατάλληλους παίκτες που θα πλαισιώσουν το υπόλοιπο ρόστερ και θα ενισχύσουν την ομάδα για τη δύσκολη συνέχεια. Ένα από τα ονόματα που βρίσκονται στη λίστα του Σέρβου τεχνικού είναι ο Σαβί Μπάμπικα.

Ο 22χρονος εξτρέμ σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας «sportdog.gr» είναι στους πιθανούς στόχους του Τριφυλλιού και μάλιστα οι φήμες για πιθανή μεταγραφή μεγαλώνουν από τη στιγμή που οι πράσινοι έκαναν τη μίνι προετοιμασία τους στην Κύπρο.

Ο Μπάμπικα φέτος έχει σε 13 συμμετοχές στο πρωτάθλημα συνολικά 4 γκολ & 3 ασιστ ενώ πέρσι συνολικά έγραψε 29 ματς, 3 γκολ, 6 ασίστ. Τέλος, να αναφέρουμε πως η χρηματιστηριακή αξία του παίκτη βρίσκεται τη δεδομένη στιγμή στις 450.000 ευρώ. Ποσό που δεν είναι απαγορευτικό για τους πράσινους.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News