Παναθηναϊκός-Μεταγραφές: Τρεις γνωστές και μια... άγνωστη προσθήκη!

Παναθηναϊκός: Οι δύο μεταγραφικοί στόχοι σε 15 μέρες

Μπορεί όλοι στον Παναθηναϊκό να έχουν επικεντρωθεί στην ρεβάνς με την Σλάβια αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι άνθρωποι του Συλλόγου δεν τρέχουν το μεταγραφικό πλάνο της ομάδας.

Το πλάνο των Πρασίνων είναι να αποκτηθούν ακόμα τρεις ποδοσφαιριστές ενώ υπάρχει και η σκέψη για μια μεταγραφή έκπληξη την οποία φαίνεται να ζήτησε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Αρχικά, οι γνωστές μεταγραφές οι οποίες θα γίνουν είναι η απόκτηση δύο χαφ ( ένα οκτάρι και ένα δεκάρι) και η απόκτηση ενός εξτρέμ ( παίζει του Βιτίνιο).

Πέρα από αυτές τις μεταγραφές για τις οποίες σας έχουμε ενημερώσει αναλυτικά, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς φαίνεται πως επιθυμεί την απόκτηση ενός ακόμη στόπερ.

Ο Σέρβος δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος από την απόδοση του Σάρλια στην Πράγα ενώ φαίνεται να μην εμπιστεύεται τον Αχιλλέα Πούγγουρα.

Έτσι είναι πολύ πιθανό, το Τριφύλλι να προχωρήσει στην απόκτηση ενός στόπερ ο οποίος θα προσφέρει ασφάλεια στα μετόπισθεν όταν απουσιάζει κάποιος εκ των Σένεκφελντ και Μάγκνουσον.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News