Παναθηναϊκός-Μεταγραφές: Το νο9 του Τριφυλλιού και ο Ιωαννίδης

Παναθηναϊκός-Μεταγραφές: Το νο9 του Τριφυλλιού και ο Ιωαννίδης

Πάλι έλειψε το γκολ από τον Φώτη Ιωαννίδη που τους τελευταίους μήνες προσπαθεί να συνηθίσει την ιδέα ότι είναι ο βασικός φορ του Κυπελλούχου.

Όσον αφορά τα τελειώματα έχει να ζηλέψει πολλά από αρκετούς που στηρίζονταν στην εκτελεστική κλάση και όχι στην αθλητικότητα. Δημιουργικά και σε επίπεδο decision making ο μικρός έχει δρόμο να διανύσει μέχρι να φτάσει σε επίπεδο στράικερ Παναθηναϊκού.

Αυτό, όμως, όπως είναι δομημένος ο σύλλογος το προσδοκούν κι οι αντίπαλοι που στήνουν όλη την αμυντική τακτική τους ώστε να απομονώσουν τους πλάγιους, να τους εξουθενώσουν και να ρισκάρουν με τον Ιωαννίδη σε θέσεις βολής που ακόμα αγχώνεται προ του αντίπαλου πορτιέρο.

Βλέποντάς τον με τον Βόλο τουλάχιστον σε εμάς αυτή την εικόνα μας άφησε. Στην ηλικία που είναι, με το παρελθόν του και τις προσδοκίες που υπάρχουν από αυτόν εν μέρει τον καταλαβαίνουμε. Προσωπικά μας αρέσει το στυλ του.

Ο τύπος θυμίζει πολική αρκούδα. Όσο και να μείνει σε «νάρκωση», δηλαδή στον πάγκο, όταν τον πετάξει μέσα ο προπονητής, ο κόσμος να τσουρουφλίζεται, η μπάλα να καίει, μπαίνει μέσα κι είναι πεινασμένος για κυνήγι, δεν φοβάται κανέναν, παίζει με πλάτη, ρίχνει και παίρνει ξύλο, όμως κακά τα ψέμματα το νο9 του Παναθηναϊκού δεν γίνεται να σκοράρει μετά βίας διψήφιο αριθμό τερμάτων, ούτε να χρειάζεται πέντε φάσεις για να σκοράρει!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News