Παναθηναϊκός-Μεταγραφές: Το ματς που «δείχνει» το μέλλον του Βιτίνιο

Παναθηναϊκός-Μεταγραφές: Το ματς που «δείχνει» το μέλλον του Βιτίνιο

Ο Παναθηναϊκός προχωράει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό μετά τις μεταγραφές των Σπόραρ και Βέρμπιτς με τον Βιτίνιο να βρίσκεται στο προσκήνιο.

Βέβαια σε αυτήν την υπόθεση όλα θα εξαρτηθούν από την Φλαμένγκο με τη  οποία ο παίκτης έχει συμβόλαιο μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του 2022.

Η πρώτη πρόταση του Παναθηναϊκού δεν κάλυψε τις απαιτήσεις των Βραζιλιάνων αφού οι Πράσινοι δεν πρόσφεραν χρήματα αλλά μόνο ποσοστό μεταπώλησης. Όλα δείχνουν ότι το Τριφύλλι θα επιστρέψει με νέα πρόταση αφού ήδη τα έχει βρει σε όλα με τον ποδοσφαιριστή.

Μια κίνηση η οποία θα δείξει πολλά είναι τι θα γίνει στο αγώνα της Φλαμένγκο με την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε τα ξημερώματα της Κυριακής. Εφόσον ο Βιτίνιο μείνει εκτός αποστολής αυτό θα σημαίνει ότι η διαπραγμάτευση προχωράει κανονικά.

Τέλος, ο Βραζιλιάνος έτσι και αλλιώς έχει χάσει την θέση του στο ροτέισον της ομάδας από την στιγμή που αρνήθηκε να ανανεώσει και όλα δείχνουν ότι θα αποτελέσει σύντομα παρελθόν.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News