Παναθηναϊκός-Μεταγραφές: Το κενό του δεν καλύφθηκε ακόμη

Παναθηναϊκός: Η ανανέωση συμβολαίου μην... αργήσει!

Η απουσία του Λούκας Βιγιαφάνιες από τον άξονα (ενός παίχτη που εκτός της ηγετικής του προσωπικότητας, ανέβαζε σημαντικά το aggressiveness δίνοντας πιο «τραχύ» χαρακτήρα στην πράσινη άμυνα -η αλήθεια είναι πως δεν του το είχαμε, πέρσι μας κατέπληξε- και παράλληλα καλύτερες προϋποθέσεις για ανοιχτό γήπεδο μέσα από άμεση μετατροπή της άμυνας σε επίθεση) φαίνεται έντονα στα πρώτα ματς δίχως τον Νοτιοαμερικάνο στα πράσινα.

Το rotation της θέσης «8» μπορεί να αναδεικνύει ως τώρα ότι ο Τσέριν το ξέρει το τόπι μα ακόμα ο νεαρός Σλοβένος ψάχνεται και δεν μπορεί να δώσει όσα μπορούσε άμεσα να προσφέρει ο Λούκας. Ο τελευταίος οδηγήθηκε στην έξοδο καθότι μόνο σε πτώση δεν βρισκόταν, απεναντίας είχε πίσω του την πιο μεστή σεζόν της καριέρας του και μάλιστα σε άλλη θέση από εκείνη που τον είχαμε συνηθίσει.

Ο αντίκτυπός του σημαντικός στην πράσινη λειτουργία, δεν ήταν ότι ήταν κι απροσπέλαστος στη προσωπική άμυνα μα μακριά από τη μπάλα κινούνταν εξαιρετικά, το ηθικό του ήταν ακμαιότατο και παρέσυρε τους συμπαίκτες του.

Ο σύλλογος είχε στο Κορωπί τον πιο επιδραστικό κεντρικό χαφ του περσινού πρωταθλήματος και παντελώς αναίτια επέλεξε να μην του κάνει πρόταση συνεργασίας.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News