Παναθηναϊκός μεταγραφές: Το λάθος που πρέπει να αποφευχθεί

«Η ΑΕΚ "χτυπάει" 4 παίκτες που μένουν ελεύθεροι από τον ΠΑΟ - Ονόματα»

Να αδράξουν την ευκαιρία που τους προσφέρει το σαφές προβάδισμα και, κάνοντας έγκαιρα τουλάχιστον δύο μεταγραφές, να διατηρήσουν το προβάδισμα τίτλου καλούνται Παναθηναϊκός και Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Οι πράσινοι θα πρέπει γρήγορα να κάνουν απαραίτητες κινήσεις έτσι ώστε τουλάχιστον ο χαφ και ο εξτρέμ να βοηθήσουν την ομάδα.

Ο Παναθηναϊκός στο +8 από ΑΕΚ και στο +12 από Ολυμπιακό και θα πρέπει οι μεταγραφές να είναι στην διάθεση του Γιοβάνοβιτς από τις αρχές Γενάρη και ο κόουτς να κάνει τις επιλογές του όσο πιο γρήγορα για να προχωρήσουν οι μεταγραφές.

Παναθηναϊκός: Με σύμμαχο τον χρόνο χτίζεται για να γίνει ακόμα καλύτερος!

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω του Παγκοσμίου Κυπέλλου σε μια πολύ ισχυρή θέση, την οποία και καλείται να εκμεταλλευτεί ενόψει της απαιτητικής συνέχειας.

Ο πρώτος γύρος της Super League βρήκε τον Παναθηναϊκό στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με συνολικά 12 νίκες, 1 ισοπαλία και 37 από τους διαθέσιμους 39 βαθμούς. Τα νούμερα αυτά αλλά και η απόδοση της ομάδας γέννησαν αυτόματα πολύ υψηλές φιλοδοξίες στο πράσινο στρατόπεδο.

Η διακοπή του πρωταθλήματος για τη διεξαγωγή του Παγκοσμιού Κυπέλλου ήταν ένα γεγονός… βάλσαμο για τον Παναθηναϊκό λόγω πολλών παραμέτρων. Ωστόσο οι πράσινοι ξέρουν ότι δεν πρέπει να επαναπαυτούν αλλά αντίθετα να σηκώσουν μανίκια και να προχωρήσουν σε σκληρή δουλειά.

Μπορεί το Τριφύλλι να βρίσκεται στο +8 από την ΑΕΚ και στο +12 από τους Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, όμως αυτό το γεγονός δεν πρέπει να ξεγελάσει κανέναν. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και οι συνεργάτες του θέλουν να εκμεταλλευτούν τον χρόνο που θα έχει η ομάδα σ’ αυτή τη διακοπή, προκειμένου στην επανέναρξη να παρουσιαστούν ακόμα καλύτεροι σ’ όλα τα επίπεδα.

Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι ο Παναθηναϊκός θα έχει τη δυνατότητα να ενισχυθεί στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και να πάρει ακόμα μία μεγάλη τόνωση κι από εκεί. Ωστόσο στην παρούσα φάση ο Σέρβος τεχνικός επιδιώκει να βελτιώσει την ομάδα του όπως είναι κι έπειτα θα την ενισχύσει με τους κατάλληλους ποδοσφαιριστές.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News