Παναθηναϊκός μεταγραφές: Θα πάρει ελεύθερο το Τριφύλλι;

Παρέμβαση Αλαφούζου: «Ιβάν, πάρε επιθετικό!»

Υπάρχει ενδεχόμενο κίνησης από το μεταγραφικό παράθυρο των ελεύθερων ποδοσφαιριστών;

Αν συνυπολογίσουμε το πώς κινήθηκε στις τρεις προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους επί Γιοβάνοβιτς οι πιθανότητες είναι ελάχιστες.

Θα συνεχιστεί ωστόσο το τσεκάρισμα της αγοράς σε παίκτες που έμειναν πρόσφατα ελεύθεροι απ τις ομάδες τους και αν βρεθεί κατι που καλύπτει τα ζητούμενα όλα είναι πιθανά, σύμφωνα με τη Sportday.

Σαβιέρ: “Φεύγω με ήσυχη τη συνείδησή μου”

Ο Αντόνιο Σαβιέρ αποχαιρέτισε με ένα μακροσκελές μήνυμα τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

Στις 29 Ιουλίου 2020 εκπλήρωσα το όνειρο να υπογράψω σε αυτόν τον γιγάντιο σύλλογο που είναι ο Παναθηναϊκός!

Δυστυχώς την ίδια χρονιά, στις 21 Νοεμβρίου, στο 90ο λεπτό του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ένας τραυματισμός άλλαξε όλη μου την ιστορία σε αυτόν τον φανταστικό σύλλογ

Σήμερα είναι η τελευταία μου μέρα στον Παναθηναϊκό αλλά φεύγω με ήσυχη τη συνείδησή μου γιατί έδωσα τον καλύτερο εαυτό μου από την πρώτη μέρα μέχρι την τελευταία μου μέρα εδώ.

Θέλω να ευχαριστήσω με όλη μου την καρδιά όλο το διοικητικό συμβούλιο (πρόεδρο και διευθυντές), όλα τα μέλη του προσωπικού, όλους τους φυσιοθεραπευτές, όλους τους ανθρώπους που εργάζονται στα παρασκήνια για να κάνουν τα πάντα στην προπόνηση και όλους τους οπαδούς που είναι η ουσία αυτού του συλλόγου, αλλά ιδιαίτερα όλους τους συμπαίκτες μου όσο είμαι εδώ, θα σας έχω όλους στην καρδιά μου.

Τώρα θα είμαι ένας ακόμα υποστηρικτής απ’ έξω και από τα βάθη της καρδιάς μου ελπίζω ο σύλλογος να πετύχει όλους τους στόχους του. Μια φορά πράσινος, πάντα πράσινος”!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News