Παναθηναϊκός μεταγραφές: Τα δεδομένα για Τζάχανμπανκς

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Τα δεδομένα για Τζάχανμπανκς

Σύμφωνα με Ολλανδικά δημοσιεύματα, ο Παναθηναϊκός φαίνεται να ενδιαφέρεται για τον εξτρέμ της Φέγερνορντ Αλιρέζα Τζάχανμπακς.

Πάντως, όπως μετέδωσε ο Τάσος Νικολογιάννης στο σπορφμ  αν και ο μουντιαλικός άσος διαθέτει στοιχεία που θεωρητικά θα ενδιέφεραν το «τριφύλλι» (δεξί εξτρέμ, που συγκλίνει προς τα μέσα και μπορεί να παίξει και στην επίθεση), υπογράμμισε ότι προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό.

Ακόμα είπε ότι το επόμενο διάστημα θα ακουστούν πολλά ονόματα για τον Παναθηναϊκό και θα πρέπει όλοι να έχουν υπομονή.

Παναθηναϊκός: Η πτωτική πορεία του Τζάχανμπακς και το μη απαγορευτικό «κασέ» του

Σύμφωνα με Ολλανδικά δημοσιεύματα, ο Παναθηναϊκός φαίνεται να ενδιαφέρεται για τον εξτρέμ της Φέγερνορντ Αλιρέζα Τζάχανμπακς.

Όπως λέει το σχετικό ρεπορτάζ οι «πράσινοι» ρώτησαν για τον 29χρονο ποδοσφαιριστή, το συμβόλαιο του οποίου με την ομάδα του Ρότερνταμ λήγει το καλοκαίρι του ΄24.

Εμείς πάνε να δούμε όλο το ρεπορτάζ που συγκέντρωσε το sdna για τον Ιρανό εξτρέμ ο οποίος αγωνίστηκε και στο Μουντιάλ ενώ έχει αγωνιστεί και στην Premier League με την φανέλα της Μπράιτον.

Αρχικά, η αγωνιστική εικόνα του βρίσκεται σε πτωτική πορεία τους τελευταίους μήνες όπου έχει παίξει ελάχιστα  («γεμάτα») 90λεπτα με την Φέγενορντ.

Δεύτερον, τις καλές του χρονιές στην Ολλανδία τις έκανε με τη φανέλα της Άλκμααρ έχοντας μεταξύ άλλων για συμπαίκτες τον Λιβάι Γκαρσία (ΑΕΚ) τον Μουαμέρ Τάνκοβιτς (πρώην παίκτης της ΑΕΚ) καθώς και τον Παντελή Χατζηδιάκο.

Τρίτον, οι καθαρές ετήσιες αποδοχές του στη Φέγενορντ κυμαίνονται στα 700 χιλιάρικα.

Τέταρτον, δεν συμπεριλαμβάνεται στα βασικά αγωνιστικά πλάνα του τεχνικού, Αρνε Σολτ και για αυτό ο σύλλογος του Ρότερνταμ συζητά και για πώληση και για δανεισμό εν όψει Ιανουαρίου.

Πέμπτον, ο χαρακτήρας του ουδέποτε δημιούργησε προβλήματα, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που δεν «βλέπουν» στο πρόσωπό του έναν καθαρόαιμο εξτρέμ που παίζει στη γραμμή, αλλά περισσότερο έναν περιφερειακό επιθετικό.

Μένει να δούμε αν όντως ο Ιρανός είναι η επιλογή του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την θέση των εξτρέμ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News