Παναθηναϊκός - Μεταγραφές: Στόπερ και μέσος του 1 εκατ. ευρώ

Παναθηναϊκός: Τότε -μόνο- θα υπογράψει ο Γιοβάνοβιτς!

Σήμερα, μετά την παρουσίαση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο των μεταγραφών.

Επιθυμία του 59χρονου τεχνικού είναι μέχρι τη 18η Ιουλίου και την αναχώρηση του Παναθηναϊκού για το Χορστ της Ολλανδίας όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας έως την 1η Αυγούστου να έχουν ολοκληρωθεί οι μεταγραφές του βασικού στόπερ, του αμυντικού μέσου και του ενός βασικού εξτρέμ.

Σύμφωνα με τη Sportday, ειδικά τις δύο πρώτες θέσεις στόπερ και 6άρι ο Γιοβάνοβιτς τις θεωρεί κομβικές για την ισορροπία της πράσινης ενδεκάδας και θέλει οι παίκτες που θα αποκτηθούν να κάνουν όντως τη διαφορά και να είναι σε θέση να ανεβάσουν το ποιοτικό επίπεδο σε άμυνα και μεσαία γραμμή.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, σε αυτές τις θέσεις προβλέπεται να δοθούν και τα μεγαλύτερα συμβόλαια με τους πράσινους να είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν για κάθε θέση χωριστά ένα πακέτο που θα προσεγγίζει το 1 εκατ. ευρώ. Είτε απευθείας στο συμβόλαιο, είτε συνδυαστικά σε χρήματα προς την ομάδα και συμβόλαιο του παίκτη.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News