Παναθηναϊκός-Μεταγραφές: Σενάρια για φορ και… Ιωαννίδης

Παναθηναϊκός-Μεταγραφές: Το νο9 του Τριφυλλιού και ο Ιωαννίδης

Ανεξάρτητα από την άποψη του καθενός για το αν ήταν μια σωστή ή λάθος απόφαση η περσινή κίνηση του Παναθηναϊκού να μην ενδώσει στο έντονο ενδιαφέρον κλαμπ του MLS για τον Φώτη Ιωαννίδη, η επιλογή να μην παραχωρηθεί στους Αμερικανούς ο παίκτης δείχνει την πίστη του συλλόγου στο πρόσωπο του.

Ο νεαρός έχει ακόμα κάποιες ελλείψεις στο παιχνίδι του, απέχει πολύ από το να χαρακτηριστεί ολοκληρωμένος φορ μα σαφώς δημιουργεί προσδοκίες για το παρόν και το μέλλον.

Το αναφέρουμε επειδή τις τελευταίες ώρες φουντώνουν τα σενάρια που θέλουν το κλαμπ να σκέφτεται την μεταγραφή ακόμα ενός κυνηγού (το όνομα του Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς αναφέρθηκε) με τις εξελίξεις να μετατίθενται μετά τα παιχνίδια με τους Τσέχους.

Για να μπορέσει ο Έλληνας στράικερ να γίνει καθοριστικός και σημείο αναφοράς στο τριφύλλι πρέπει να δουλέψει, να βελτιώσει και να αλλάξει προς το καλύτερο κάμποσα ζωτικής σημασίας στοιχεία του αγωνιστικού του προφίλ.

Ακόμα όμως και σήμερα που θεωρείται ακατέργαστος ο προπονητής του τον περιβάλλει με εμπιστοσύνη και δεν υπάρχει περίπτωση φέτος να μην τον …προικίσει με πολλά αγωνιστικά λεπτά.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News