Παναθηναϊκός μεταγραφές: Σε ποια θέση κλείνει ο πρώτος

Παναθηναϊκός: Αυτά τα στοιχεία πρέπει να διατηρήσει στο παιχνίδι του

Ο Παναθηναϊκός δείχνει να βάζει μπροστά σιγά-σιγά τις απαραίτητες διαδικασίες προκειμένου να κάνει τις απαιτούμενες μεταγραφές, οι οποίες θα τον διατηρήσουν στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και οι συνεργάτες του συνεχίζουν τη δουλειά σε όλα τα μέτωπα, έχοντας ως μοναδικό στόχο να παρουσιάσουν έναν πιο ανταγωνιστικό και καλό Παναθηναϊκό στο δεύτερο γύρο. Για να γίνει κάτι τέτοιο οι πράσινοι θα χρειαστούν και νέες αφίξεις και ήδη υπάρχει κινητικότητα όσον αφορά τη θέση του βασικού εξτρέμ.

Ο Παναθηναϊκός είναι δεδομένο πως θα καλύψει το κενό του Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα μ’ έναν παίκτη που θα μπει κατευθείαν στο βασικό σχήμα της ομάδας, ενώ δεν αποκλείεται να είναι από το πάνω ράφι. Από εκεί και πέρα μπορεί ακόμα να μην έχουν ξεκινήσει συζητήσεις την πλευρά κάποιου ποδοσφαιριστή, όμως έχουν κυκλωθεί ορισμένα ονόματα και δεν αποκλείεται να γίνουν τελικές επαφές για την απόκτηση κάποιου εξ’ αυτών!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News