Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ρωτάει για Ελλάδα και αποφασίζει ο Γιάχανμπακς

Παναθηναϊκός: Γυρίζει και ενημερώνεται ο Γιάχανμπακς

Ο Αλιρεζά Γιάχανμπακς είναι μια περίπτωση ποδοσφαιριστή που απασχολεί τον Παναθηναϊκό και ο Ιρανός ποδοσφαιριστής αναμένεται ν’ αποφασίσει για το μέλλον του μετά τις διακοπές στις οποίες βρίσκεται.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε μια διαδικασία που ψάχνει παίκτες προκειμένουν να ενισχυθεί, ώστε να μπορέσει ν’ ανταποκριθεί στη δύσκολη συνέχεια που έρχεται. Μία περίπτωση που εξετάζεται στο Τριφύλλι είναι ο Αλιρεζά Γιάχανμπακς, ο οποίος αγωνίζεται στη Φέγενορντ.

Ο Ιρανός εξτρέμ αυτή τη στιγμή απολαμβάνει τις διακοπές του στην Τεχεράνη και αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις της Φέγενορντ την επόμενη εβδομάδα. Να θυμίσουμε ότι ο Γιάχανμπακς συμμετείχε με την εθνική του ομάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ και γι’ αυτό τον λόγο έχει πάρει ορισμένες μέρες άδειας.

Παρ’ όλα αυτά στις μέρες αυτές ο Γιάχανμπακς προσπαθεί να συλλέξει πληροφορίες για τον Παναθηναϊκό προκειμένου, όταν έρθει η ώρα να μπορέσει ν’ αποφασίσει για το ποδοσφαιρικό του μέλλον. Όπως σας έχουμε αναφέρει μέσω του newspao.gr, ο ποδοσφαιριστής αναζητεί νέα πρόκληση στην καριέρα του, καθώς ναι μεν έχει χρόνο συμμετοχής στη Φέγενορντ αλλά δεν υπολογίζεται ως βασικός.

Έτσι, λοιπόν ήδη έχει αρχίσει και μαζεύει πληροφορίες από Ιρανούς συμπαίκτες του που πέρασαν ή βρίσκονται ακόμα στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ παράλληλα κι από ανθρώπους που είναι γνωστοί του κι έχουν συνεργαστεί με το Τριφύλλι. Πάντως αξίζει να σημειώσουμε ότι αρχικά ο Παναθηναϊκός δεν έχει κάνει κάποια επίσημη πρόταση κι έπειτα ο παίκτης σκέφτεται και μια μετακίνηση εντός της Ολλανδίας, διότι έκει έχει κάνει τις καλύτερες σεζόν τις καριέρας του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News