Παναθηναϊκός - Μεταγραφές: «Ψημένος» στον πρωταθλητισμό

Παναθηναϊκός - Μεταγραφές: «Ψημένος» στον πρωταθλητισμό

Το καλό με τον Αντραζ Σπόραρ είναι πως αποτελεί περίπτωση που έχει μάθει στην πίεση του πρωταθλητισμού.

Το παιδί έχει κρεμάσει στο στήθος μετάλλια νικητή στις λίγκες Σλοβενίας, Σλοβακίας, Ελβετίας και Πορτογαλίας.

Πέρσι διεκδικούσε άνοδο με τη Μίντλεσμπρο σε λίγκα που είναι ανώτερη από τη δική μας σε όλους τους τομείς κι ας είναι ένα σκαλοπάτι κάτω από την Πρέμιερ Λιγκ.

Το βιογραφικό του, τα στατιστικά του προδίδουν μεταγραφή ουσίας. Παίκτης σε καλή ηλικία (28), χωρίς τραυματισμούς, με πολλά γκολ και ασίστ. Ογκώδης, τεχνίτης, διακρίνεται στο συμμετοχικό ποδόσφαιρο που αγαπά ο Ιβάν, με καλά τελειώματα.

Στο στυλ μοιάζει με τον Φώτη Ιωαννίδη (στο πιο τεχνικό βέβαια), τον χαρακτηρίζουν ο δυνατός κορμός, και η κάψα για διάκριση.

Είναι καλό ότι θα βρει στα αποδυτήρια το πατριωτάκι Ανταμ Τσέριν αλλά και προπονητή που μιλά στην ίδια γλώσσα και φημίζεται για το πόσο δύσκολος είναι στην απόφαση.

Από τη στιγμή που ο Ιβάν άναψε το πράσινο φως για τον ποδοσφαιριστή πάει να πει πως τον πέρασε από κόσκινο, άρα είναι σίγουρος ότι θα του κάνει την δουλειά. Κάτι που σημαίνει πως το παιδί του χρόνου θα στηριχθεί μέχρι παρεξηγήσεως, συνέβη με αρκετούς (Κώτσιρα, Αϊτόρ, Ιωαννίδη, Βιγιαφάνιες) που στο τέλος δικαίωσαν τον προπονητή τους.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News