Παναθηναϊκός - Μεταγραφές: «Ψάχνει ήδη παίκτες ο Γιοβάνοβιτς»

Παναθηναϊκός - Μεταγραφές: «Ψάχνει ήδη παίκτες ο Γιοβάνοβιτς»

Τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και οδήγησαν τον Γιάννη Αλαφούζο στο να τον επιλέξει για νέο προπονητή του Παναθηναϊκού κατέγραψε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Το πρώτο και κύριο είναι ότι ο Γιοβάνοβιτς γνωρίζει πολύ καλά που ήρθε. Ξέρει πρόσωπα και πράγματα, βέβαια για να έχει ολοκληρωμένη άποψη θα πρέπει να δει τους παίκτες στην προετοιμασία. Στον Παναθηναϊκό δεν θα υπάρχει υπομονή τη νέα σεζόν, δεν θα δοθεί πίστωση χρόνου από τον κόσμο. Οι Παναθηναϊκοί της Κύπρου είναι πάρα πολύ ευχαριστημένοι, οι υπόλοιποι είναι μοιρασμένοι. Είναι ο κορυφαίος προπονητής που έχει δουλέψει στο ΑΠΟΕΛ. Είναι πολύ οργανωτικός, κοιτάει την κάθε λεπτομέρεια. Οι ομάδες του είναι ισορροπημένες και μοιάζουν με του Σάντος. Εχει συμφωνήσει με τον Γιάννη Αλαφούζο για την ενίσχυση του ρόστερ και θα ψάξει για παίκτες», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι επιστρέφει στο «τριφύλλι» ο Εμμανουηλίδης αφού η Φορτούνα δεν είναι διατεθειμένη να δώσει το ποσό που θέλει ο Παναθηναϊκός, όπως και ο Περέα με τον Κολοβό.

Τέλος, ο Νικολογιάννης τόνισε ότι δεν αποκλείεται να αλλάξουν οι ημερομηνίες έναρξης της προετοιμασίας των «πράσινων», προκειμένου να βοηθηθεί το έργο της αξιολόγησης του ρόστερ από πλευράς Γιοβάνοβιτς.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News