Παναθηναϊκός-Μεταγραφές: Προσοχή στην διαχείριση, μην καταντήσει σαν τους άλλους

«Παναθηναϊκός και Παρτίζαν για Άντριου Άντριους»

Ο Αντριου Αντριους δεν διαφέρει σε πολλά από τον Ντάριλ Μέικον.

Αθλητικά προσόντα, σκόρερ, δυνατό πρώτο βήμα, έκρηξη, καλοπροπονημένος, ίσως να επιδιώκει την επαφή περισσότερο από τον…τέως. Θα δούμε πως θα εξελιχθεί ο καινούργιος στο shot selection.

Ο Μέικον π.χ δεν συνέχισε για δεύτερη σεζόν στο τριφύλλι γιατί όταν τον έπιανε «πλημμύρα» στα δύκολα όπου προσπαθούσε να περάσει την αντίπαλη ομάδα μόνος του και να αφήσει τη μπάλα στο καλάθι.

Ο Αντριου χρειάζεται πολύ δουλειά στο μυαλό του, με προπονητή που θα τον μάθει να διαβάζει και μετά να επιλέγει. Θα χρειαστεί να ελέγξει τον παρορμητισμό του, ιδίωμα των Αμερικανών που παίζουν εκτός Ευρωλίγκας, ξεχωρίζουν σε διοργανώσεις μικρότερου βεληνεκούς κι όταν έρθει η ώρα να τα βάλουν με την ελίτ τους κόβονται τα πόδια.

Όπως με τον Ντάριλ, τον Τζάσκον, τον Σάικς, τον Μακ, τον Μπρέι, έτσι κι αυτός αποτελεί περίπτωση σούτινγκ γκαρντ σε κορμί άσου. Χαρακτηρίζεται…χεράς, με γρήγορο release που όταν ζεσταθεί «γράφει» ασταμάτητα, αλλά για να μην τον κάψεις πρέπει να προσέξεις την διαχείρισή του.

Αν αποδειχθεί πως θέλει η ομάδα να δουλεύει για αυτόν ώστε να αποδώσει, θα έχεις θέματα.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News