Παναθηναϊκός μεταγραφές: Πότε οι... υπογραφές - Το χρονοδιάγραμμα

Παναθηναϊκός: Η ενδεκάδα του Ιβάν δεν έχει ονόματα και αποδοχές

Ο Παναθηναϊκό συνεχίζει τον μεταγραφικό σχεδιασμό του ώστε η ομάδα να ενισχυθεί ενόψει του δεύτερου μισού της σεζόν.

Στον Σύλλογο υπάρχει κινητικότητα τις τελευταίες μέρες όσον αφορά τις μεταγραφές καθώς στόχος είναι οι παίκτες που θα αποκτηθούν να μην αργήσουν να έρθουν στην ομάδα.

Το πλάνο μιλάει για 3 μεταγραφές οι οποίες θα είναι δύο στα εξτρέμ και μία ακόμα στην κεντρική γραμμή. Οι Πράσινοι θέλουν ένα εξτρέμ ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Αϊτόρ, έναν ακόμα εξτρέμ ο οποίος θα πλαισιώσει τον Παλάσιος και ένα κεντρικό μέσο ο οποίος θα αγωνίζεται στο 8 και 10.

Σκοπός των ανθρώπων του Τριφυλλιού είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής που θα αποκτηθεί να έρθει μέσα στο Δεκέμβριο ώστε να βοηθήσει την ομάδα στους αγώνες του Ιανουαρίου οι οποίοι είναι πολλοί και δύσκολοι.

Το μεγάλο κενό εντοπίζεται στο δεξί άκρο καθώς υπάρχει μόνο ο Παλάσιος γεγονός που κάνει την πρώτη μεταγραφή να γίνεται πιθανότατα σε αυτή τη θέση.

Πάντως, ας μην προτρέχουμε και ας περιμένουμε τις εξελίξεις οι οποίες όλα δείχνουν ότι αναμένονται πολύ σύντομα.

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Η πραγματικότητα για Τζάχανμπακς

Ο Αλιρέζα Τζάχανμπακς βρίσκεται στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Ο Ιρανός εξτρέμ διαθέτει ένα ελκυστικό πακέτο ενώ μπορεί να παίξει και στα δύο φτερά της επίθεσης με την θέση του πάντως να είναι στα δεξιά.

Στον Παναθηναϊκό τον έχουν τσεκάρει καλά και είναι ένας ποδοσφαιριστής που ενδιαφέρει τον Σύλλογο όμως ακόμα δεν έχει γίνει κάποια επίσημη κίνηση.

Από την πλευρά του, ο παίκτης βλέπει με καλό μάτι την προοπτική να πάρει μεταγραφή ενώ και η Φέγενορντ δεν θα είχε πρόβλημα να τον παραχωρήσει.

Μένει να δούμε αν ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα δώσει το τελικό οκ ώστε οι Πράσινοι να κάνουν κίνηση για τον Τζάχανμπακς ή θα στραφεί σε κάποια άλλη λύση για τον παίκτη ο οποίος θα πλαισιώσει τον Παλάσιος στα δεξιά.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News