Παναθηναϊκός μεταγραφές: Πονίτκα και άλλοι δύο!

Εξετάζει και 2ο παίκτη από τον Πασκουάλ ο Παναθηναϊκός!

Παναθηναϊκός: Προβάρει τα πράσινα ο Ματέους Πονίτκα! Πάει για άλλες δύο κινήσεις.

Ο Πολωνός φόργουορντ έχει έρθει σε καταρχήν συμφωνία με τον Παναθηναϊκό και όλα δείχνουν ότι την προσεχή σεζόν θα φοράει τη φανέλα του «τριφυλλιού».

Ο 29χρονος έχει ήδη ενημερώσει τη Ρέτζιο Εμίλια ότι επιθυμεί να αποχωρήσει για να μετακομίσει στους «πράσινους» και το μόνο που μένει είναι να οριστικοποιηθεί το deal.

Τις επόμενες ώρες θα ολοκληρωθούν οι επαφές των δύο πλευρών και ακολούθως θα πέσουν οι υπογραφές για την επισημοποίηση της μεταγραφής του Πολωνού στον Παναθηναϊκό.

Ο Πονίτκα πραγματοποίησε εντυπωσιακές εμφανίσεις στο Ευρωμπάσκετ, όπου είχε 13,4 πόντους, 5,3 ριμπάουντ και 5,7 ασίστ/μέσο όρο οδηγώντας την εθνική ομάδας της χώρας του μέχρι την 4η θέση της διοργάνωσης.

Από εκεί και πέρα, το Τριφύλλι θα κινηθεί για παίκτη στο «4», περιμένοντας τα κοψίματα του ΝΒΑ κατά κύριο λόγο, ενώ η εξέλιξη με την τιμωρία του Ντίνου Μήτογλου, θα κρίνει αν θα γίνει και αυτή η κίνηση.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News