Παναθηναϊκός: Πιέζει ο Κρίστενσεν, έως 2 εκατ. ευρώ η μεταγραφή

Παναθηναϊκός: Πιέζει ο Κρίστενσεν, έως 2 εκατ. ευρώ η μεταγραφή

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε αναζήτηση κεντρικού χαφ, ο Κρίστενσεν είναι ανάμεσα στις επιλογές του, με τον παίκτη να πιέζει την ομάδα του!

Η μεταγραφική αναζήτηση στον Παναθηναϊκό για την ενίσχυση του ρόστερ του και την απόκτηση ενός παίκτη ο οποίος θα αγωνίζεται τόσο σαν οκτάρι όσο και σαν εξάρι, καλά κρατεί…

Δύο ημέρες απομένουν για να κλείσει το «παράθυρο» του καλοκαιριού και οι «πράσινοι» εξετάζουν τρεις-τέσσερις περιπτώσεις μέσων.

Μια εξ αυτών, είναι και του Γιάκομπ Κρίστενσεν, του 21χρονου Δανού μέσου της Νόρτζελαντ ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ομάδα του έως το καλοκαίρι του 2023.

Πιέζει ο Κρίστενσεν, έως 2 εκατ. ευρώ η μεταγραφή

Οπως έχει γίνει γνωστό, στα αρνητικά της υπόθεσης είναι ότι η Νόρτζελαντ δεν τρελαίνεται να τον πουλήσει και αυτό διότι μεταγραφική περίοδος έχει κλείσει στη Δανία και έτσι δεν θα μπορέσει η ομάδα του να τον αντικαταστήσει.

Παρόλα αυτά, σύμμαχος του Τριφυλλιού είναι ο ίδιος ο παίκτης, ο οποίος πιέζει τη Νόρτζελαντ να τον πουλήσει.

Μάλιστα, η μεταγραφή μπορεί να φτάσει ακόμη και στα 2 εκατομμύρια ευρώ, καθώς ο παίκτης αποτελεί βασικό στέλεχος της ομάδας που αυτή την στιγμή κάνει πρωταθλητισμό.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News