Παναθηναϊκός μεταγραφές: Πέντε ελεύθεροι που μπορούν να ανεβάσουν επίπεδο το Τριφύλλι

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Πέντε ελεύθεροι που μπορούν να ανεβάσουν επίπεδο το Τριφύλλι

Δεν αποκλείεται η υποχώρηση στη 2η θέση να φέρει… παράταση στα μεταγραφικά του Παναθηναϊκού, αν και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν είναι υπέρμαχος της άποψης να γίνει κάποια κίνηση το διάστημα που αφορά μόνον τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές.

Σε λίγες ώρες ολοκληρώνεται το διάστημα των μεταγραφών για το μήνα Ιανουάριο και από την επόμενη μέρα το Τριφύλλι θα έχει δικαίωμα να αποκτήσει μόνο ελεύθερους ποδοσφαιριστές.

Ο Γιοβάνοβιτς που μελετά εξονυχιστικά τις περιπτώσεις στην αγορά δεν φέρεται διατεθειμένος να ψωνίσει τον Φλεβάρη, όμως, η απίθανη αγωνιστική κατάρρευση της ομάδας του δεν αποκλείεται να τον αναγκάσει να κινηθεί προς αυτήν την κατεύθυνση.




Το newspao.gr σας παρουσιάζει ορισμένες ενδιαφέρουσες περιπτώσεις παικτών που έμειναν ελεύθεροι τον μήνα Ιανουάριο.

Ο πασίγνωστος Χεσέ Ροντρίγκες (πρώην συμπαίκτης των Μακέντα, Ζαχίντ και Χατζηγιοβάνη στην Ανκαραγκιουτσού) είναι ένα πολύ hot όνομα στην αγορά με θητεία σε Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Ισπανός έχει προσιτό market value στα 2,5 εκατ. ευρώ και θα μπορούσε να δώσει κάτι διαφορετικό στην επίθεση του Τριφυλλιού.

Ο Αλεχάντρο Ποθουέλο βρισκόταν στη μεταγραφική λίστα του Παναθηναϊκού, εκείνος έμεινε ελεύθερος από την Ίντερ Μαϊάμι και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Έχει πλούσια στατιστική, όπως έχετε διαβάσει στην ιστοσελίδα μας, με 180 γκολ-ασίστ σε 410 συμμετοχές!

Ο Άλαν Σονιόρα είναι ακόμη μια περίπτωση με ενδιαφέρον, το περασμένο καλοκαίρι ο Γιοβάνοβιτς δεν ασχολήθηκε μαζί του, αλλά εκείνος περιμένει ακόμα να αδράξει μια ευκαιρία και είναι διαθέσιμος στην αγορά. Ο Αμερικανός μέσος «τελείωσε» από την Ιντεπεντιέντε και αναζητά τη νέα του ομάδα. Δεν έχει ευρωπαϊκή εμπειρία, ενώ η αξία του ανέρχεται στα 2,8 εκατ. ευρώ.




Για να ξεκολλήσει ο Παναθηναϊκός στο θέμα του γκολ ενδεχομένως να χρειαστεί κάποιον επιθετικό. Ο Γιούργκεν Λοκάντια με 6 γκολ σε 9 συμμετοχές φέτος στην Περσέπολις (Τεχεράνη) προσφέρεται στην αγορά ως μια λύση για την επίθεση. Κατάγεται από την Ολλανδία.

Ως μια έξτρα λύση για το δεξί άκρο της επίθεσης υπάρχει ο 34χρονος Μάρλος σε μια κίνηση που θα θύμιζε… Τάισον, αφού και εκείνος έχει αγωνιστεί στην Σαχτάρ Ντόνετσκ…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News