Παναθηναϊκός μεταγραφές: «Παραμένει επιλογή του Οσόριο το Τριφύλλι»

Παναθηναϊκός μεταγραφές: «Παραμένει επιλογή του Οσόριο το Τριφύλλι»

Ο Παναθηναϊκός το… έψαξε για τον Τζόναθαν Οσόριο, η υπόθεση δεν προχώρησε, αλλά οι Καναδοί διατηρούν το θέμα.

Πιο συγκεκριμένα, τα ΜΜΕ του Καναδά ανέφεραν ότι ο Τζόναθαν Οσόριο έχει διατηρήσει επαφή με το Τριφύλλι.

Ειδικότερα, τo wakingthered, που ασχολείται με το ρεπορτάζ της Τορόντο υποστήριξε ότι έγινε μία απόπειρα να ανανεωθεί το συμβόλαιο του Οσόριο.

Ωστόσο ο Καναδός μέσος αρνήθηκε γιατί θα παίξει στην Ευρώπη και η Αθήνα παραμένει μία επιλογή που έχει σοβαρά στο μυαλό του.

«Το αριστερό κομμάτι του εγκεφάλου μου δεν λειτουργεί κανονικά»

Ο έμπειρος Καναδός χαφ, που βρέθηκε στα… ραντάρ του «τριφυλλιού» λίγο πριν την λήξη της μεταγραφικής περιόδου, αποκάλυψε στους δημοσιογράφους ότι έχει σοβαρό πρόβλημα στον εγκέφαλό του, κάτι που δεν του επιτρέπει να είναι ενεργός το τελευταίο διάστημα.

Σε πρώτη φάση, ο Οσόριο αναφέρθηκε σε μία αγκωνιά που δέχτηκε κόντρα στους Σικάγο Φάιερ, η οποία του δημιούργησε τραυματισμό στον εγκέφαλο.

«Δεν ένιωθα κάποιο έξτρα σύμπτωμα τότε. Μόνο ότι πονούσα, είχα και εναν μώλωπα. Τίποτα άλλο», είπε ο Καναδός, προτού αποκαλύψει ότι το χτύπημα δεν ήταν τελικά… αθώο.

«Δεν μπορώ να πω επιστημονικά τι είναι αυτό που έχω. Μπορώ να πω ότι πλέον η δεξιά μεριά του εγκεφάλου μου δουλεύει και για τις δύο, γιατί η αριστερή δεν λειτουργεί κανονικά. Στα πρώτα ματς που έπαιξα ένιωσα πονοκέφαλο κι άλλα συμπτώματα. Έτσι, μου είπαν ότι θα ήταν καλύτερο να μείνω λίγο εκτός, δεν πρέπει να παίζεις με αυτά τα πράγματα. Ήταν κάτι απογοητευτικό και τρομακτικό για μένα, αλλά τώρα νομίζω πως έιμαι στον σωστό δρόμο, αισθάνομαι καλύτερα».

Για την ώρα, όλα δείχνουν ότι ο Οσόριο θα αγωνιστεί στο ματς με το Ορλάντο (18/9), αφού τις τελευταίες μέρες προπονείται κανονικά.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News