Παναθηναϊκός μεταγραφές: Παίκτες που έπρεπε να έρθουν

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Παίκτες που έπρεπε να έρθουν

Παναθηναϊκός: Εστω και αργά έγινε το πρέπον με την ομάδα να προσθέτει στο ρόστερ της δύο χαφ που μπορούν να προσφέρουν αναχαίτιση και μεταφορά μπάλας.

Όσο κι αν ο Τσέριν τρέχει παντού, όσο κι αν ο Πέρεθ έχει ηγετικά στοιχεία, το τριφύλλι έχει τον αρχηγό του σε μέτρια κατάσταση (αντικαταστάθηκε ο Κουρμπέλης με τον ΠΑΣ), προφανώς μόνο με τρεις κεντρικούς χαφ η εξίσωση δύσκολα θα έβγαινε ως τον Γενάρη.

Διαβάζουμε ότι Τρουιγέ και Τσοκάι είχαν υψηλό ποσοστό επιτυχίας στις πάσες τους στις προηγούμενες ομάδες τους.

Με αυτούς στο 6 και στο 8, ο Παναθηναϊκός θεωρητικά εξασφαλίζει σωστή αντιμετώπιση στο αντίπαλο πρέσινγκ και αξιόπιστη μεταφορά μπάλας από την γραμμή άμυνας του, στοιχείο πολύ σημαντικό βάση της εξέλιξης του σύγχρονου ποδοσφαίρου.

Αυτά τα χαρακτηριστικά τα έχουν και τα μπακ που επιστρέφουν. Στην διακοπή θα ετοιμαστούν πλήρως Σένκεφελντ, Μάγκνουσον και το κλαμπ θα ανέβει πάνοπλο (εικάζουμε) στο Βορρά για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Εκεί θα χρειαστείς στόπερ που θα διαβάζει το παιχνίδι του αντιπάλου και να κάνει παιχνίδι από χαμηλά.

Έχουν καλές επαφές με το τόπι ο Ολλανδός και ο Ισλανδός, γυρίζουν την πιο κατάλληλη ώρα. Αμφότεροι διαθέτουν κάθετο παιχνίδι, επιχειρούν συχνά μεγάλες μπαλιές και γεμίσματα στην αντίπαλη περιοχή και θα τους δούμε αρκετές φορές να προωθούνται όποτε ο Παναθηναϊκός πιέζει και ανεβάζει κόσμο στις στημένες μπάλες.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News