Παναθηναϊκός μεταγραφές: Παίκτες με... παρελθόν στη λίστα του Ιβάν

Παναθηναϊκός: Οι δύο μεταγραφικοί στόχοι σε 15 μέρες

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τσεκάρει διάφορες περιπτώσεις παικτών με σκοπό να ενισχύσει την ομάδα του στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Ο Σέρβος προπονητής διατηρεί τη δική του λίστα με παίκτες που έχουν περάσει το πρώτο στάδιο ελέγχου και είναι περιπτώσεις που τον ενδιαφέρουν πολύ.

Μία τέτοια περίπτωση είναι και ο Δανός χαφ Κρίστενσεν ο οποίος αγωνίζεται στην Νόρτζελαντ.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τον διατηρεί στο συρτάρι του μαζί με άλλες περιπτώσεις παικτών που απασχόλησαν τον Παναθηναϊκό το περασμένο καλοκαίρι χωρίς εν τέλει να τους ντύσει στα «πράσινα» και να τους φέρει στο Κορωπί.

Τέλος, δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε η ομάδα να αποκτήσει ποδοσφαιριστές από την λίστα του προπονητή της καθώς δεν υπάρχει περιθώριο λάθους και οι μεταγραφές που θα γίνουν θα πρέπει να βοηθήσουν σημαντικά το Τριφύλλι.

Παναθηναϊκός: Επιβράβευση για Παλάσιος με αυξημένες αποδοχές

Αυτή τη περίοδο στον Παναθηναϊκό ασχολούνται με τις μεταγραφές και με τις ανανεώσεις στα συμβόλαια που λήγουν το καλοκαίρι (σ.σ. Σένκεφελντ, Αϊτόρ, Κουρμπέλης, Ρούμπεν).

Μόλις οι Πράσινοι ξεδιαλύνουν τις παραπάνω υποθέσεις εχουν πρόθεση να επιβραβεύσουν με αυξημένες αποδοχές κάποιους παίκτες, πριν λήξουν τα υπάρχοντα συμβόλαιά τους!

Ήδη σας έχουμε ενημερώσει για τον πρώτο ο οποίος είναι ο Φώτης Ιωαννίδης τον οποίο οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν να δέσουν και να προλάβουν ενδεχόμενους μνηστήρες.

Ο δεύτερός παίκτης που θέλουν να επιβραβεύσουν οι Πράσινοι για την προσφορά του είναι ο Σεμπάστιαν Παλάσιος.

Ο Αργεντίνος εξτρέμ κάνει τη διαφορά και είναι από τους πιο ποιοτικούς και πιο νευραλγικούς παίκτες της ομάδας.

Έτσι η διοίκηση του Τριφυλλιού σκέφτεται να προσφέρει νέο συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές στο παίκτη πριν λήξει το υπάρχον.

Τέλος να θυμίσουμε ότι ο Παλάσιος αμείβεται με 650.000 το χρόνο αυτή τη στιγμή, ποσό που σίγουρα θα αυξηθεί σημαντικά εφόσον δεχτεί να ανανεώσει με τον Παναθηναϊκό.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News