Παναθηναϊκός - Μεταγραφές: Ούτε αυτοί από το πάνω ράφι είναι… σίγουροι!

Η «πρώτη» στο Κορωπί επί Γιοβάνοβιτς! (vid)

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ξέρει ότι δεν πρόκειται να δοθούν λεφτά για να κοιτάξει παίκτες από το πάνω ράφι γι αυτό θέλει να είναι όσο το δυνατόν πιο σίγουρος για τις επιλογές του.

Εδώ που τα λέμε και τοπ όνομα να μπορούσε να προσελκύσει ο σύλλογος με αυτό το περιβάλλον δουλειάς που επικρατεί στο Κορωπί πάλι δεν θα ήταν βέβαιη 100% η προσαρμογή κι η προσφορά του.

Εδώ και κάμποσα έτη πολλοί έχουν -ορθώς- πονηρευτεί κι αυτό γιατί έχουν έρθει πολλοί ποδοσφαιριστές ως μεγάλα ονόματα και δεν έχουν πιάσει.

Είτε γιατί ήρθαν στην Ελλάδα γιατί είχαν περάσει πολλούς τραυματισμούς, είτε γιατί είδαν το πέρασμά τους από το κλαμπ ως αγγαρεία δίχως κανείς να τους τραβήξει το αυτάκι.

Όλοι φέρνουμε στο μυαλό μας ένα σωρό ποδοσφαιριστές που τους συνόδευε το «αλλά» με πρώτο και καλύτερο τον Μίκαελ Εσιέν του οποίου η απόκτηση στάθηκε η αφορμή για να ξηλωθεί η ομάδα που είχε καλά αποτελέσματα την διετία 2014-2015 αφού προηγουμένως είχε μπει…φουρνέλο στα αποδυτήρια με αφορμή την υπέρογκη αμοιβή του Γκανέζου κι ενώ μέχρι εκείνη τη στιγμή οι στυλοβάτες του κλαμπ έπαιρναν «ψίχουλα».

Με δυο λόγια στην κατάσταση που βρίσκεται ο Παναθηναϊκός ούτε η απόκτηση καταξιωμένων ποδοσφαιριστών δύναται να βγάλει το κλαμπ από το τέλμα που έχει περιέλθει.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News