Παναθηναϊκός μεταγραφές: Όλα για όλα για χαφ και... έκπληξη!

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Όλα για όλα για χαφ και... έκπληξη!

Ο Παναθηναϊκός φουλάρει να κλείσει τις τελευταίες ώρες τκν κεντρικό χαφ, την ώρα που το… ψάξει για την έκπληξη με εξτρέμ!

Δύο 24ωρα πριν από το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου, ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να «γεμίσει» με περισσότερες επιλογές στον άξονα της μεσαίας γραμμής, όπου είναι ξεκάθαρο πως υπάρχει «ποσοτικό» έλλειμμα.

Η περίπτωση του 21χρονου Δανού μέσου, Γιάκομπ Κρίστενσεν φαίνεται πως χάνει… πόντους για τώρα, διότι οι προσπάθειες των «πράσινων» για να αποκτήσουν τον νεαρό χαφ έχουν βρει σε… τοίχο, καθότι η Νόρτζελαντ είναι αρνητική στην παραχώρησή του, καθότι δεν μπορεί να βρει τον αντικαταστάτη του πριν από τον Ιανουάριο.

Κι απ’ την στιγμή που ο Κρίστενσεν είναι βασική επιλογή της ενδεκάδας, δεν θέλει να τον πουλήσει τώρα δεδομένου πως διεκδικεί τον τίτλο της Superligaen (είναι πρωτοπόρος της βαθμολογίας με 20 βαθμούς σε 9 αγώνες).

Παρά το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός προσέφερε έως και 1,5 εκατ. ευρώ για να κάνει δικό του τον νεαρό Δανό, το όλο θέμα «κολλάει» και πιθανότατα θα διατηρηθεί «ζεστό» για τον Ιανουάριο, όταν ο Κρίστενσεν θα μπει στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του και θα μπορεί να διαπραγματευτεί με άλλες ομάδες.

Την ίδια ώρα οι «πράσινοι» ανεβάζουν… στροφές για έναν άλλο κεντρικό μέσο, τον διεθνή Καναδό, Τζόναθαν Οσόριο το όνομα του οποίου ήρθε στο προσκήνιο το πρωί της τρίτης (13/9). Ο Παναθηναϊκός πιέζει τον 30χρονο χαφ της Τορόντο FC για να αποδεχθεί την πρότασή του (μένει ελεύθερος σε έξι μήνες) και μέσα στο επόμενο 24ωρο θ υπάρξουν οριστικές εξελίξεις.

Από εκεί και πέρα, είναι πολύ πιθανό να γίνει κι άλλη μία κίνηση… έκπληξη στους εξτρέμ! Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν αποφασίσει να (ξανα)δούν το θέμα της περαιτέρω ενίσχυσης στα άκρα της επίθεσης προκειμένου να συμπληρωθεί τετράδα καθαρών εξτρέμ μαζί με τους Αϊτόρ, Παλάσιος και Βέρμπιτς και να υπάρχουν από δύο επιλογές στα άκρα της επίθεσης.

Ηδη έχουν «τσεκαριστεί» περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται σε ομάδες του εξωτερικού, ωστόσο, δεν είναι εύκολο σ’ αυτή τη φάση της σεζόν να τους παραχωρήσουν οι ομάδες τους. Γίνονται πάντως επαφές και οι «πράσινοι» θα εξαντλήσουν τα περιθώριά τους (και) για μια μεταγραφή εξτρέμ…

Πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News