Παναθηναϊκός-Μεταγραφές: Οικονομικός παίκτης ρόλων

Παναθηναϊκός-Μεταγραφές: Οικονομικός παίκτης ρόλων

Στα βίντεο που βλέπουμε τον τελευταίο καιρό με πρωταγωνιστή τον Αντριου Αντριους, ο τύπος μας έχει εντυπωσιάσει.

Σουτάρει με κάθε τρόπο, είτε μετά από ντρίμπλα, στημένος ή στο τρανζίσιον. Έχει αυτήν την εξειδίκευση στον καρπό που μπορεί μελλοντικά να αποτελέσει διαβατήριο για πιο πλούσια κλαμπ.

Σαν ένας οικονομικός παίκτης ρόλων που θα μπει στο ματς όποτε η ομάδα έχει κολλήσει στο σκορ και με 3-4 προσπάθειες θα της δώσει ώθηση να προσπεράσει τον αντίπαλο.

Ακριβοπληρώνονται οι γκαρντ που έρχονται από χαμηλότερο επίπεδο και κάνουν διαφορά στην Ευρωλίγκα, το κακό είναι πως στον Παναθηναϊκό ουδείς μπόρεσε να μας εντυπωσιάσει αγωνιζόμενος στο «2».

Η λίστα τεράστια, από παίκτες που ξεχώρισαν στο ελληνικό πρωτάθλημα (Μέικον), μέχρι έμπειρους που έβαζαν 40άρες στην Κίνα (Φριντέτ) αλλά και πολλές επιλογές από ΝΒΑ,Ευρώπη που όμως ουδέποτε στάθηκαν αντάξιοι εμπιστοσύνης.

Ο Αντριους δείχνει αθλητής με υψηλό μπασκετικό IQ, που παίζει χρησιμοποιώντας πολύ το μυαλό για να νικήσει τον αντίπαλο έχοντας ως ατού το…βελούδινο σουτ. Φτιαγμένος για Ευρώπη, καλή και οικονομική επιλογή μα αυτό το είπαμε για πολλούς τα τελευταία χρόνια άνευ αντικρίσματος όμως.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News