Παναθηναϊκός-Μεταγραφές: Οι θέσεις «1», «5» και η χημεία στο παζλ

Παναθηναϊκός: Η διαφορά στα γκαρντ

Ευχόμαστε ο Πάρις Λι να μην μοιάσει στον Κέντρικ Πέρι, γιατί αλλιώς θα πρέπει να παίζει 35 λεπτά ο Νέιτ Ουόλτερς για τον οποίο δεν είμαστε βέβαιοι ότι θα ανταπεξέλθει στο βάρος της αποστολής.

Ο Ουόλτερς για να μπορεί να μοιράζει σωστά το παιχνίδι, όντας παράλληλα ικανός να εκτελεί με καλά ποσοστά, θα χρειαστεί να είναι στο παρκέ φρέσκος, με καθαρό μυαλό. Ελπίζουμε ο σχεδιασμός του συλλόγου στο «1» να του παρέχει αυτή την πολυτέλεια.

Το ίδιο ισχύει και με τον Γιώργο Παπαγιάννη. Να μην περιμένει κανείς ότι θα κάνει φοβερές εμφανίσεις συνεχώς αν δεν υφίσταται άλλος παίκτης στο «5» που θα μπορεί να προσφέρει υπόσταση και ποιοτικά λεπτά, ώστε ο Μεγαρίτης να παίρνει και καμιά ανάσα.

Παίζει μεγάλο ρόλο στο μπάσκετ η χημεία και πως θα κολλήσουν μεταξύ τους τα κομμάτια του παζλ. Πάντα με την υποσημείωση πως οι συνθήκες που διαμορφώνονται, οι αποδόσεις των παικτών και οι απαιτήσεις της τακτικής καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό το ροτέισον, τα σχήματα και τις αποφάσεις των προπονητών.

Τόσο ώστε τα βαριά χαρτιά της ομάδας να μπορούν στο τέλος των αναμετρήσεων να καθαρίζουν υπέρ σου τα παιχνίδια έχοντας προηγουμένως πάρει στιγμές ξεκούρασης.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News