Παναθηναϊκός μεταγραφές: Οι επόμενες δύο και το χρονικό πλαίσιο

Γιοβάνοβιτς-Συνέντευξη Τύπου: Οι ιδιαίτερες αναφορές για τους παίκτες

Δύο βδομάδες έμειναν για να κλείσει η χειμερινή μεταγραφική περίοδος με τον Παναθηναϊκό να φουλάρει για να ολοκληρώσει δύο ακόμα μεταγραφές.

Φυσικά σε πρώτο πλάνο είναι το θέμα του εξτρέμ ο οποίος θα έρθει για να πάρει φανέλα βασικού ενώ θα έχει την δυνατότητα να παίζει και στις δύο πλευρές της επίθεσης.

Μόλις ολοκληρωθεί η μεταγραφή του εξτρέμ, τότε οι Πράσινοι θα προχωρήσουν σε μία ακόμα κίνηση για ένα παίκτη ο οποίος θα αγωνίζεται στο 10 και στα άκρα της επίθεσης.

Οι στόχοι έχουν βρεθεί από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και μάλιστα οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές είναι προχωρημένες.

Τέλος, δεν αποκλείεται ως το τέλος της βδομάδας ο Παναθηναϊκός να έχει ολοκληρώσει όχι μία άλλα δύο μεταγραφές κλείνοντας έτσι εντυπωσιακά την χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Παναθηναϊκός: Είχε… προειδοποιήσει ο Βαγιαννίδης

Πολύ χαρήκαμε την …αεράτη εμφάνιση του Γιώργου Βαγιαννίδη στα Γιάννενα. Είχε προειδοποιήσει ο μικρός από τον αγώνα με τον Βόλο στο Κύπελλο.

Ο προπονητής εκτίμησε την προσπάθειά του, τον έβαλε βασικό σε κρισιμότατο ματς και ο παίκτης πήγε να του το ξεπληρώσει με μια απίθανη προσπάθεια στο πρώτο μέρος που αν κατέληγε σε γκολ θα ήταν για σήμα αθλητικής εκπομπής.

“Ποδιά” στον αμυνόμενο και βολίδα εν κινήσει που έβγαλε ο γκολκίπερ με τον πιτσιρικά να μην το πιστεύει και κάμποσες τηλεοράσεις ανά την επικράτεια να…σπάνε!

Δεν πειράζει, από τη στιγμή που η ομάδα νίκησε κι ο μικρός πιστοποίησε το πόσο μεγάλες δυνατότητες έχει θα υπάρξουν πολλά παιχνίδια που θα έχει την ευκαιρία να κάνει το κοινό να τον αποθεώσει.

Το να έχεις τους πλάγιους μπακ σου σε καλή δημιουργική μέρα είναι τεράστια υπόθεση στο σύγχρονο ποδόσφαιρο.

Επιδρά αρνητικά στους χρόνους του αντιπάλου στα αμυντικά rotations, δημιουργεί χώρους και καθυστερημένες ανασταλτικές αντιδράσεις.

Ειδικά σε ομάδες που δουλεύουν την αδύνατη πλευρά κι έχουν την υπομονή να γυρίσουν τη μπάλα ψάχνοντας την έξτρα πάσα όπως το τριφύλλι, ο Γιώργος δύναται να μεγαλουργήσει.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News