Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ο τρόπος για το deal με Γιένσεν και η οψιόν αγοράς

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ο τρόπος για το deal με Γιένσεν και η οψιόν αγοράς

Η περίπτωση του Βίκτορ Γιένσεν για τον Παναθηναϊκό δεν είναι εύκολη όμως στο Τριφύλλι γνωρίζουν πολύ καλά ότι ο Δανός μπορεί να τους ανεβάσει επίπεδο σε περίπτωση απόκτησής του.

Ο Βίκτορ Γιένσεν ανήκει στον Άγιαξ με τον Ολλανδικό σύλλογο να ποντάρει πολλά πάνω στον Δανό μέσο παρά το γεγονός ότι ο ποδοσφαιριστής είναι δανεικός στη Ρόζενμποργκ. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού γνωρίζουν εξ’ αρχής ότι πρόκειται για μια δύσκολη περίπτωση, όμως υπάρχει η χρυσή τομή προκειμένου να τον κάνουν δικό τους.

Ο Άγιαξ σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα «Sportday» είναι ανοιχτός στο να παραχωρήσει τον Δανό μέσο, όμως θα κοιτάξει να βγάλει λεφτά από την περίπτωσή του. Έτσι, λοιπόν, δε θα μπει στη διαδικασία να συζητήσει με τους πράσινους για απλό δανεισμό. Η περίπτωση του παίκτη θυμίζει Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, καθώς ο ολλανδικός σύλλογος, όπως και στην περίπτωση της Χόφενχάιμ, αναμένεται να ζητήσει να μπει οψιόν αγοράς στον δανεισμό.

Αυτό που μένει πλέον στην όλη υπόθεση βάση όσων αναφέρει η «Sportday» είναι να δοθεί το τελικό «ΟΚ» από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τότε η διοίκηση της ομάδας αναμένεται να βάλει μπρος την απόκτηση του Γιένσεν!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News