Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ο... πρώτος που θα κλείσει

Παναθηναϊκός: Γυρίζει και ενημερώνεται ο Γιάχανμπακς

Η επιστροφή του Παναθηναϊκού από την Κύπρο φέρνει σε πρώτο πλάνο και τα μεταγραφικά των πρασίνων.

Το τεχνικό τιμ συνεχίζει μαζί με το τμήμα σκάουτινγκ το ξεψάχνισμα της αγοράς στην αναζήτηση των παικτών που θα κάνουν τη δουλειά για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον άξονα της μεσαίας γραμμής και στα φτερά της επίθεσης.

Συνεχώς φτάνουν ονόματα στην ΠΑΕ για τις θέσεις του εξτρέμ και του χαφ που αναζητεί το Τριφύλλι και το βάρος από την πλευρά των Πρασίνων φαίνεται να έχει πέσει κυρίως στη θέση του ακραίου μεσοεπιθετικού.

Εκεί άλλωστε υπάρχει και η μεγαλύτερη έλλειψη καθώς έχουν απομείνει ως αυθεντικοί ακραίοι μόνο ο Παλάσιος και ο Βέρμπιτς μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Αϊτόρ.

Το όνομα του διεθνούς Ιρανού εξτρέμ Αλιρεζά Τζαχανμπάκς της Φέγενορντ παραμένει στη λίστα των ανθρώπων του τριφυλλιού ως μία εξαιρετική περίπτωση που καλύπτει σε μεγάλο βαθμό αυτά που αναζητεί ο Παναθηναϊκός για τις θέσεις των εξτρέμ, αλλά δεν είναι ο μοναδικός!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News