Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ο λόγος που πάει για δεξί εξτρέμ

Παναθηναϊκός: Ομάδα χωρίς νταηλίκια, καταθέτει ΜΟΝΟ ποδοσφαιρικό πλάνο

Ο στόχος του Παναθηναϊκού στη μεταγραφική περίοδο είναι να ενισχυθεί στη δεξιά του πλευρά αφήνοντας την αριστερή δίχως κάποιον νέο παίκτη.

Οι πράσινοι είναι δεδομένο πως στο μεταγραφικό παράθυρο του χειμώνα θα ενισχυθούν, καθώς επιθυμούν να διατηρηθούν στην κορυφή του πρωταθλήματος. Μέσα στις θέσεις που θα δυναμώσουν είναι κι εκείνη του δεξιού εξτρέμ. Είδηση που δημιουργεί απορίες από τη στιγμή που στο τραπέζι πέφτουν κάποια δεδομένα.

Ουσιαστικά ο Παναθηναϊκός έμεινε με έναν καθαρό αριστερό εξτρέμ, τον Μπένιαμιν Βέρμπιτς. Να αναφέρουμε πως ο Αϊτόρ θα χάσει όλη τη σεζόν με ρήξη χιαστού. Από εκεί και πέρα στ’ αριστερά μπορεί να χρησιμοποιηθεί κι ο Μπερνάρ, ο οποίος καθιερώθηκε εκεί στην καριέρα του.

Ουσιαστικά οι πράσινοι επιθυμούν την ενίσχυση στη δεξιά τους πλευρά, καθώς αυτή τη στιγμή έχουν μείνει μόνο με τον Σεμπαστιάν Παλάσιος και σε περίπτωση προβλήματος του Αργεντινού δεν υπάρχει κάποιος να τον αντικαταστάση. Συνήθως ο Παναθηναϊκός καλύπτει το κενό του με… μπαλώματα!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News