Παναθηναϊκός-Μεταγραφές: Ο Λι και οι… γαλαζοαίματοι

Παναθηναϊκός 2022/23: Αυτή θα είναι η πρώτη μεταγραφή

Μετά από δύο χρόνια πειραμάτων με προπονητές από τα κάτω ράφια ο επόμενος κόουτς οφείλει να λειτουργήσει ως «μεταρρυθμιστής» που θα πετάξει στον κάδο των αχρήστων τις μέχρι σήμερα ισχύουσες απόψεις για τη στελέχωση και το αγωνιστικό προφίλ του Παναθηναϊκού.

Με τον Πάρις Λι έχει γίνει ήδη μια ποιοτική προσθήκη, αναμένουμε τις υπόλοιπες.

Ο βραχύσωμος Αμερικανός φέρνει πνευμόνια, defensive stops και κυρίως πίεση στη μπάλα που δεν έβαζαν στο τραπέζι ούτε ο Σίβα, ούτε ο Γιόβιτς, ούτε ο Φερέλ.

Ο Λι είναι γκαρντ με έφεση στη δημιουργία ο οποίος μετά από μια εξαιρετική σεζόν στη Γαλλία έρχεται για να ταιριάξει στο προφίλ μιας ανανεωμένης περιφερειακής γραμμής.

Οι πράσινοι αναζητούν γκαρντ που θα κατευθύνει τη μπάλα στην άμυνα του αντιπάλου, θα πιέζει, θα «σπρώχνει» με την ενέργεια του την επίθεση μακριά από τις «τανάλιες» του αντιπάλου λειτουργώντας ως «πανοπλία» για τους …γαλαζοαίματος σουτέρ της ομάδας που δεν τους αρέσει και πολύ το «ξύλο», όντας πιο δαντελένιοι στο παιχνίδι τους.

Ο Λι είναι τέτοιος αθλητής αλλά επειδή είναι κοντός, αναζητείται ένα παιδί με τα δικά του χαρακτηριστικά και μεγαλύτερο…μήκος.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News