Παναθηναϊκός-Μεταγραφές: Ο ένας έρχεται, ο άλλος υπογράφει!

Παναθηναϊκός: Περιμένει δυο εβδομάδες για Βέρμπιτς, μεγάλες πιθανότητες μεταγραφής!

“Κλεισμένη” θα πρέπει να θεωρείται πλέον (και) η μεταγραφή του Μπέντζαμιν Βέρμπιτς στον Παναθηναϊκό, με τον 28χρονο εξτρέμ να ακολουθεί τους Άνταμ Τσέριν και Άντραζ Σπόραρ στην Αθήνα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι “πράσινοι” τα έχουν βρει σε όλα με τον διεθνή Σλοβένο μεσοεπιθετικό για συμβόλαιο τριών ετών κι απομένει πια απ’ την πλευρά του η έγγραφη “ενεργοποίηση” της ειδικής διάταξης της FIFA που επιτρέπει προς τους ποδοσφαιριστές των ρωσικών και ουκρανικών ομάδων να αναστείλουν τις συμβάσεις τους, λόγω της εμπόλεμης κατάστασης μετά τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.

Προσγειώνεται ο Σπόραρ για Παναθηναϊκό

Ο Αντράζ Σπόραρ αναμένεται το μεσημέρι στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, που εντείνει τις επαφές για τις επόμενες προσθήκες του.

Ο 28χρονος άσος θα περάσει τις απαραίτητες εξετάσεις και θα ενσωματωθεί άμεσα στην ομάδα. Αναμένεται να είναι διαθέσιμος και για τον πρώτο αγώνα με τη Σλάβια Πράγας, ενώ δεδομένο θεωρείται πως θα δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα της ομάδας.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News