Παναθηναϊκός μεταγραφές: Νιάς ή κάτι ανάλογο;

Νιάς: «Δεν είναι κακό αποτέλεσμα, φωνάξαμε «παρών»!»

Θα κρατήσει για μια ακόμα σεζόν ο Παναθηναϊκός τον Σεχ Νιάς στους κόλπους του; Ο μικρός ήταν από τους ελάχιστους που κάπως φάνηκαν στα πλέι οφ.

Πρακτικά έδειξε πως αξίζει να βρίσκεται στο ρόστερ του Παναθηναϊκού και την επόμενη σεζόν.

Είναι σημαντικό να έχεις αναπληρωματικούς που θα δέχονται να κάτσουν στον πάγκο και θα μπορούν να προσφέρουν λύσεις σε παραπάνω από μία θέση.

Ο Αφρικανός έδειξε πως μπορεί να έχει αυτόν τον ρόλο. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει παίζοντας σαν στόπερ πηγάζει από το γεγονός πως δεν είναι σκληρός και όταν μπαίνει βαθιά μέσα στην περιοχή πολλές φορές δέχεται εύκολα παιχνίδι με πλάτη από τον αντίπαλο και χάνει τις μονομαχίες.

Επειδή έχει αντίληψη του χώρου και διαθέτει σωστές τοποθετήσεις και μία καλή πρώτη πάσα, σε μια ομάδα που είναι ισορροπημένη κι έχει κοντά τις γραμμές, μπορεί να σταθεί σαν 6άρι. Είναι πιτσιρικάς, έχει σωματικά προσόντα και όρεξη να μάθει, θα ήταν μια καλή επιλογή η περαιτέρω παραμονή του.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News